Højdedraget 1, Støvring

Højdedraget

På én af Støvrings absolut bedste placeringer udbydes dette spændende boligprojekt. Boligerne, som er tegnet af Arkitektfirmaet Nørkær+Poulsen, opføres i spændende arkitektur i tidssvarende materialer. Nøgleordene er funktionalitet, eksklusivitet og fænomenal udsigt.

Læs mere

Hadsundvej, Gistrup

view+03+Ext.

Med enkelte nøje udvalgte detaljer og smarte løsninger, er dette byggeri et af de bedste, der længe er set i byen. Alt indvendig som udvendig er gennemtænkt, køkken, bad og hårdehvidevarer er af høj kvalitet og sidst men ikke mindst har byggeriet en arkitektonisk flot form, hvor der i høj grad er taget hensyn til den moderne og kvalitetsbevidste familie.

Læs mere

Gug Alper

2

Gug Alper består både af naturen og kulturen, hvilket gør stedet unikt, med et bølgende istidslandskab, fortidsmindet Møgelhøj og udsigt over Indkildedalen. Området ligger som en indesluttet enhed omgivet af boligbebyggelse både mod nord, syd og vest og udviklingsområder længere mod øst.

Læs mere

Lokeshøj, Svenstrup J.

Lokeshøj

Vil du bo i et hus med højt til loftet, som er bygget præcist til det liv, der skal leves? I Svenstrup, blot 3 km syd for Skalborg, opføres nu 18 energi- og prisvenlige rækkehuse til den lille familie eller parret, der gerne vil være tæt på både by og natur.

Læs mere

Nordre Havnepromenade, Waterfront, Nørresundby

Norde Havnefront

Nøgleordene er æstetik, eksklusivitet, banebrydende arkitekttonisk design og fremragende panoramaudsigt. Projektet her er vel i al beskedenhed noget nær det ypperste byen kan præstere inden for genren luksus nybyggeri ved havnefronten.

Læs mere