Sofiendal Enge

Kilehuse+Panorama+milj+©

Sofiendal Enge er en af de hidtil største og bedste nyudstykninger i Aalborg Kommune. Her bygges i alt 427 eksklusive boliger, hvoraf den første del lille del, nu udbydes. Højt til himlen og åbne vidder er kendetegnende for området og man kan allerede nu forestille sig en beboelse fyldt med liv.

Læs mere

Under Lien, Gl. Hasseris

under lien dobbelthus baghave

Hvis I leder efter en spritny bolig, så har I nu muligheden for at blive de første beboere i ét af fire nye huse, der er ved at blive opført i Gl. Hasseris. Der er tale om to fritliggende boliger og to rækkehuse, hvor der er minimalt havearbejde i sigte, samtidig med at beliggenheden gør hverdagen nem. Husene er opført i ét plan og byder hver især på 117 m2 bolig i højt kvalitet med bl.a. gulvvarme og lydlofter. Alle enheder har ensidig taghældning og en nem have. Alle boliger får egen carport plus et skur.

Læs mere

Lokeshøj, Svenstrup

IMG_0051

Flot boligprojekt i Svenstrup med et-planshuse på 123 kvm. Husene er arkitekttegnede af Rebild Arkitekterne, og er gennemgående karakteriserede ved et særligt højt kvalitetskrav til alle materialer. Kvaliteten går igen i køkken, bad, klinker – ja, selv ydermurene bliver der kælet ekstra for med valget af teglsten. Det giver huset et rustikt og varmt udtryk. Og så er der selvfølgelig højt til loftet og naturligt lysindfald med loft til kip i opholds og spisestuen.

Læs mere

Højdedraget 1, Støvring

Højdedraget

På én af Støvrings absolut bedste placeringer udbydes dette spændende boligprojekt. Boligerne, som er tegnet af Arkitektfirmaet Nørkær+Poulsen, opføres i spændende arkitektur i tidssvarende materialer. Nøgleordene er funktionalitet, eksklusivitet og fænomenal udsigt.

Læs mere

Hadsundvej, Gistrup

view+03+Ext.

Med enkelte nøje udvalgte detaljer og smarte løsninger, er dette byggeri et af de bedste, der længe er set i byen. Alt indvendig som udvendig er gennemtænkt, køkken, bad og hårdehvidevarer er af høj kvalitet og sidst men ikke mindst har byggeriet en arkitektonisk flot form, hvor der i høj grad er taget hensyn til den moderne og kvalitetsbevidste familie.

Læs mere