Ålborgvej 677 · 9330 Dronninglund

Ålborgvej 677 · 9330 Dronninglund

✕ Luk
✕ Luk
Alle plan (1x1)

MEGET GEDIGEN OG FLOT BELIGGENDE EJENDOM NÆR JYSKE ÅS.

Hører du til en af dem, som gemmer en lille romantiker i maven, elsker smuk natur og elsker plads og åbne vidder, så bør turen gå til Bøgsminde på Ålborgvej 677. Her sænker du skulderne så snart du kører ind af indkørslen og mærker nydelsen af frihed. Skal der endnu mere afslapning og natur til, så er det bare med at gå ud til ejendommens flotte vin-mark eller måske slå sig ned i en stol med en god bog, ved ejendommens skønne sø. HER FINDER DU RO – HER FINDER DU HJEM!

BEDSTE MORTEN KORCH STIL…
Bøgensminde – er en ualmindelig velholdt og velfungerende landejendom med 4 ha., beliggende i et rigtig flot landskab, lige øst for Jyske Ås, og med hurtig tilslutning til motorvejsnettet. Stuehuset er gennemgribende renoveret i 2009 og fremstår derfor yderst velholdt og smuk. Ligeledes fremstår udenoms bygningerne utroligt velholdt. Til ejendommen får man stor dobbelt garage, gildesal med grovkøkken, stor stald med hestebokse og sidst men ikke mindst stor maskinhal. – Placeret midt på gårdspladsen, omringet af stuehus, natur og udhuse får man på en varm sommerdag følelsen af at man står midt i en Morten Korch film… Her mærkes landidyl når det er bedst!

HALL MED SMUK SVUNGEN TRAPPE
Træd ind over dørtrinet til en fantastisk flot hall med svungen trappe. Herfra bydes gæsterne direkte ind i dagligstuen, som har vinduespartier ud til gårdspladsen og fransk dør ud mod ejendommens store terrasse. Fra dagligstuen har man adgang til stor spisestue og stort lækkert køkken, opført med hvide elementer. I forbindelse med køkkenet er der direkte adgang til stort bryggers og gæstebadeværelse. Har man brug for at fordybe sig foran sin computer, kan det også gøres tæt på køkkenet. Stueetagen byder nemlig på et mindre kontor, som pænt er i forbindelse med køkkenalrummet.

FØLG DEN RØDE TRÅD!
Op af den flotte svungne trappe føres man op på første sal, som byder på to gode børneværelser, stort soveværelse med altan ud mod ejendommens sø, walk in closet og endnu et badeværelse. Også på denne etage har sælger været tro mod ejendommens renovering og indretning. Alt følger den røde tråd og passer flot sammen med stueetagen.

VINMARKER – HESTE – TRAKTOR…
Bøgemarksminde byder på noget for enhver smag. Er du vild med heste, har staldbygningen 12 hestebokse, elsker du at sparke dæk, er der masser af plads til at dyrke denne hobby og går du bare rundt med en lille drøm om at lave dit eget vin, så overtager du ved en handel godt 350 vinstokke.
Ud over nævnte herligheder byder ejendommen på den mest fortryllende have med anlagt sø, rododendron buske og mange andre smukke planter. Haven ligner næsten en park, som smukt kan nydes fra husets flotte terrasse eller fra soveværelsets altan. – Alt i alt får man en moderne, velholdt og smuk ejendom på Ålborgvej 677.

Er du interesseret i en fremvisning, så kontakt da venligst Lisa Kyhnau på tlf. 20 53 50 01.

EJENDOM MED CA. 350 VINSTOKKE
12 HESTEBOKSE MED DIREKTE UDGANG TIL MARK
DOBBELGARAGE
EJENDOMMEN BLEV OMKRING ÅR 2009 TOTALT RENOVERET
STOR MASKINHAL MED STØBT BUND
KUN 4 KM TIL SKOLE / 3 KM TIL INDKØB

Sagsnummer
AMV1346
Ejendomstype
Landejendom, Fritidslandbrug (u/30 ha)
Kontantpris
3.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.758
Varmeudgift pr. mdr.
770
Udbudstid, antal dage
265
Bolig
240
Grund
40.521
Garage
162
Udhus
230
Byggeår/ombygget
1935/2009
Værelser/Heraf stuer
5/1
Energimærke
C

Afstande

 • Aalb. City 33,5 km
 • Aalb. Lufthavn 34,5 km
 • Aalb. Sygehus 34,5 km
 • Aalb. Zoo 35,5 km
 • Bager 12 km
 • Golfklub 11 km
 • Havn 20 km
 • Indendørshal 1 km
 • Indkøb 12 km
 • Motorvej 3,5 km
 • Restaurant 12 km
 • Skov 10 km
 • Stadion 34 km
 • Stranden 19 km

Området

Flauenskjold er i dag en velfungerende mindre landsby i Dronninglund kommune, bestående af 240 husstande med ca. 800 indbyggere. Flauenskjold har et aktivt forenings-, institutions- og erhvervsliv. Byen er en grøn by, med sø og grønne rekreative områder, beliggende i Vendsyssel, ved foden af Jyske Ås, med en særdeles attraktiv natur.
Lisa Kyhnau Salg & Vurdering 20 53 50 01 lisa@ambolig.dk

Aalborg Havnefront

Aalborg Havnefront

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Arkitektonisk mesterværk

Arkitektonisk mesterværk

Highlights

Highlights

Musikkens hus

Musikkens hus

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordkraft

Nordkraft

Oplevelser for alle

Oplevelser for alle

Restaurant Meat

Restaurant Meat

Shopping

Shopping

Vi elsker Aalborg

Vi elsker Aalborg