Renal Baches Vej 32, Hasseris Enge · 9000 Aalborg

Åbent hus den 21/01/2018 kl. 13:00-13:45

Renal Baches Vej 32, Hasseris Enge · 9000 Aalborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (3x2)

SPÆNDENDE VILLA PÅ LUKKET VILLAVEJ I DEN FØRSTE DEL AF HASSERIS ENGE MED ET HAV AF DETALJER!

Spisestue
Stue
Værelse

Her præsenterer vi noget af det ypperste Hasseris Enge kan byde på – Velkommen til Renal Baches Vej 32 – en perle i engene!
I det mondæne, yderst eftertragtede og populære Hasseris Enge finder du en skøn kombination af moderne villakvarter i smuk forening med grønne områder, åbne vidder, skøn natur og original landsbystemning. I et område som løbende er udviklet i årene 2000-2012 finder du en god blanding af kvalitetsvillaer i mange forskelligartede arkitektoniske stilarter, hvilket giver området en spændende stil, kant og mangfoldighed. Området er særdeles populært blandt børnefamilier og de nye legekammerater venter således allerede i hobetal.
Beliggende i den allerførste del af Hasseris Enge som hænger fint sammen med den øvrige del af Gl. Hasseris og derved er integreret i et eksisterende, større område, finder du denne skønne, arkitekttegnede villa fra 2002.
Boligen nyder godt af at ligge lige op til stort, grønt fællesareal med boldbaner, legeplads mv. Fra din have sender du børnene direkte fra egen have og over på det store rekreative areal – LÆKKERT!
Beliggenheden er her helt i top. Du bor midt i Gl. Hasseris, har stisystemer lige ved hånden og ligger ud til grønne, åbne fællesarealer. Gl. Hasseris er et særdeles eftertragtet område som byder på alt indenfor skoler, gymnasium, fodboldklub, hal og natur.
Selvom vi taler om et nyere hus i en forholdsvis ung bydel er hækken oppe og haven fuldt udviklet og du vil straks få fornemmelsen af hvad udelivet byder på i dit nye hus. Her er have og terrasser et kapitel for sig. Du får privatliv, landlig idyl, fred og ro.
Huset er beliggende for enden af den lukkede villavej og derved vil du opleve et absolut minimum af færdsel og trafik samt støj. Her leger ungerne endvidere sikkert på vejen.
Huset byder velkommen via fin, åben carport i træ, hvor du kan parkere bilen. Bag carporten er der fint redskabs rum og skur.
Huset byder velkommen i lys og rummelig entre, hvoraf der også på elegant vis er indrettet bryggersfunktion. Herfra adgang til det store, lækre og eksklusive køkken i hvide elementer og med massiv træbordplade og kvalitetshvidevarer. Fra køkken åben forbindelse til det lækre alrum/spisestue. Her er et fantastisk miljø og tankerne ledes straks hen på familiemiddage, jul og vinterhygge med lækker mad ved brændeovnen. Rumfølelsen er fantastisk og loftshøjden der nærmer sig de 6-7 meter bidrager til den fornemmelse af luksus der er overalt i huset. Fra Alrum adgang til hyggelig tv-stue, hvor du i fred kan koble af med en god film efter en stressende dag. I stueplan er der endvidere hele 3 værelser – et mindre som er fint til kontor samt to gode børneværelser – og i forbindelse hermed et fint, mindre badeværelse. Derudover skøn forældreafdeling med stort soveværelse og stort, luksuriøst badeværelse i moderne indretning.
Førstesalen indeholder ekstra stue med udgang til fantastisk altan miljø. Desuden super godt teenageværelse, ligeledes med udgang til fed altan/tagterrasse
Haven er nem og overskuelig med en tæt og høj bøgehæk som giver dig alt det privatliv du har brug for. Sælger har udvidet og anlagt terrasserne så de i dag er perfekt disponeret for at kunne udnytte solen hele dagen.
Denne perle kan blive din – bestil fremvisning ved ejendomsmægler Bo Lynge på mobil: 2120 0808

Sagsnummer
AMV1535
Ejendomstype
Villa
Kontantpris
5.475.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.316
Varmeudgift pr. mdr.
1.005
Udbudstid, antal dage
143
Bolig
201
Grund
701
Carport
40
Byggeår/ombygget
2001/
Værelser/Heraf stuer
8/2
Energimærke
C

Afstande

 • Aalb. City 2,5 km
 • Aalb. Lufthavn 8 km
 • Aalb. Sygehus 4 km
 • Aalb. Zoo 3 km
 • Bager 1,5 km
 • Golfklub 8 km
 • Havn 6 km
 • Indendørshal 1 km
 • Indkøb 1 km
 • Motorvej 4 km
 • Restaurant 2 km
 • Skov 1 km
 • Stadion 3,5 km
 • Stranden 35 km

Området

Hasseris er en smuk, harmonisk og meget grøn bydel. Området er fyldt med huse og bebyggelser, der afspejler gode bygge- og håndværkstraditioner. Hasseris er historien om den lille landsby udenfor Aalborg som voksede sammen med byen og blev kendt som den grønne oase midt i byen. Her findes i dag byens smukkeste og mest spændende ejendomme, mange af dem arkitekttegnede af byens gamle, stolte sønner. Området er byens smørhul – Aalborgs liebhaver bydel.
Bo Lynge Indehaver, Ejendomsmægler 21 20 08 08 bo@ambolig.dk

Aalborg Havnefront

Aalborg Havnefront

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Arkitektonisk mesterværk

Arkitektonisk mesterværk

Highlights

Highlights

Musikkens hus

Musikkens hus

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordkraft

Nordkraft

Oplevelser for alle

Oplevelser for alle

Restaurant Meat

Restaurant Meat

Shopping

Shopping

Vi elsker Aalborg

Vi elsker Aalborg