Fuglevænget 14, Indre Hasseris · 9000 Aalborg

Fuglevænget 14, Indre Hasseris · 9000 Aalborg

✕ Luk
✕ Luk
Alle plan 3D (1x1)

YDERST SJÆLDENT I INDRE HASSERIS! 1.PLANS KLASSEVILLA, GENNEMMODERNISERET OG HELT INDFLYTNINGSKLAR!

Beliggende i Hasseris, med få minutters gang til Aalborgs centrum finder du denne perle. I området finder du både skoler, gymnasium og masser af indkøbsmuligheder i Hasseris Bymidte.

Denne villa byder på hele 261 kvm, som rummer både stueetage og kælder. I villaen finder du 9 værelser, 2 stuer, 3 badeværelser og 1 gildesal. Der bydes velkommen fra entréen, hvor der er direkte adgang til køkken/alrum. Køkkenet består af lyse elementer, og nok bordplads til at hele familien kan være med til madlavningen. Sæt dig i barstolene og nyd kaffen i det åbne samtalekøkken.
Kom med videre ind i stuen hvor der er plads til det helt store sofaarrangement – her adskilles de 2 rum af en mindre murstensvæg med en hyggelig indbygget brændeovn. Tag hyggesokkerne på, smæk fødderne op i sofaen i mens du nyder varmen fra brændeovnen. Når tvet er slukket, og det er tid til at gå i seng – kan du gå direkte ind i dit master bedroom, hvor du har eget walk-in closet og privat badeværelse I stueetagens anden ende finder du 4 andre værelser foruden dit master bedroom, som kan bruges til eventuelle børneværelser, overnattende gæster eller kontor. I denne afdeling findes endnu et badeværelse med flotte indbyggede Vola armaturer – og når tiden tillader det, er der rig mulighed for selvforkælelse, hvor du kan nyde en afslappende stund i det skønne badekar.

I kælderen finder du villaens vaskerum til de daglige gøremål. Herudover er der uendelige muligheder for kreativitet i villaens 3 disponible rum – er det måske et herrerum, aktivitetsrum eller motionsrum du skal have? Skal du holde den helt store fest eller familiesammenkomst, finder du plads i din helt egen gildesal.
Bevæg dig uden i en afskærmet have, hvor der både er plads til udendørs aftenener og aktivitet. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan du grille, hygge og nyde et glas vin på din lækre terrasse.

Kom selv og se. Bestil en fremvisning, og lad os byde jer velkommen indenfor på Fuglevænget 14 – giv mig et kald på 2120 0808.

Sagsnummer
AMV0919
Ejendomstype
Villa, Liebhaveri
Kontantpris
7.875.000
Ejerudgift pr. mdr.
5.937
Varmeudgift pr. mdr.
2.111
Udbudstid, antal dage
129
Bolig
261
Grund
1.165
Kælder
190
Carport
54
Byggeår/ombygget
1969/1989
Værelser/Heraf stuer
9/2
Energimærke
C

Afstande

 • Aalb. City 2,5 km
 • Aalb. Lufthavn 8 km
 • Aalb. Sygehus 2 km
 • Aalb. Zoo 2 km
 • Bager 0,5 km
 • Golfklub 8 km
 • Havn 8,6 km
 • Indendørshal 1 km
 • Indkøb 250 meter
 • Motorvej 4 km
 • Restaurant 1 km
 • Skov 1 km
 • Stadion 2,5 km
 • Stranden 35 km

Området

Hasseris er en smuk, harmonisk og meget grøn bydel. Området er fyldt med huse og bebyggelser, der afspejler gode bygge- og håndværkstraditioner. Hasseris er historien om den lille landsby udenfor Aalborg som voksede sammen med byen og blev kendt som den grønne oase midt i byen. Her findes i dag byens smukkeste og mest spændende ejendomme, mange af dem arkitekttegnede af byens gamle, stolte sønner. Området er byens smørhul – Aalborgs liebhaver bydel.
Bo Lynge Indehaver, Ejendomsmægler 21 20 08 08 bo@ambolig.dk

Aalborg Havnefront

Aalborg Havnefront

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Arkitektonisk mesterværk

Arkitektonisk mesterværk

Highlights

Highlights

Musikkens hus

Musikkens hus

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordkraft

Nordkraft

Oplevelser for alle

Oplevelser for alle

Restaurant Meat

Restaurant Meat

Shopping

Shopping

Vi elsker Aalborg

Vi elsker Aalborg