Prinsensgade 39, 3. TH., CITY · 9000 Aalborg

Prinsensgade 39, 3. TH., CITY · 9000 Aalborg

✕ Luk
✕ Luk
Alle plan (1x1)

STOR TOVÆRELSES CITYLEJLIGHED MED NYT KØKKEN OG HELE 70 KVM BOLIG!

Køkken
Stue
Soveværelse

Perfekt beliggende lejlighed til det rendyrkede bymenneske!

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører – og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted – du er indifferent – det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen..!

Det er den virkelighed der kan blive din, hvis du køber lejligheden her her.

På unik beliggenhed, 50-75 meter fra byens absolutte epicenter, ligger lejligheden her. De enorme fordele der er forbundet hermed er åbenlyse, men undervurder ikke betydningen heraf. Du vil hurtigt erfare at klicheen: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, med sikkerhed har fundet sin oprindelse – og berettigelse – på en beliggenhed meget lig denne.

Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje – Metropolen.

Velkommen til dit nye hjem.


Lejligheden har desuden meget andet end beliggenhed at byde på, såsom:

– MEGET LAVE FÆLLES UDGIFTER
– OPSPARING TIL GRUNDFOND
– SMUK, KLASSISK BYEJENDOM MED MANGE ARKITEKTONISKE DETALJER.
– KIG NED OVER PRINSENSGADE OG SPRINGVANDSPLADSEN.
– OPTIMAL OG CHARMERENDE INDRETNING – ENDOG MEGET STORE RUM.
– LEJLIGHEDEN ER LØBENDE ISTANDSAT I SENEST MED NYT KØKKEN.


På 3. sal får du den charmerende udsigt over byens tage, du får lys og liv og du får fred og ro fra det hektiske og pulserende byliv nedenfor din hoveddør. Nyd at betragte de handlende som de målbevidst og stressede valfarter mod gågaderne, alt i mens du nyder synet af dem, henslængt ved dit stuevindue med en Latte i hånden og tidens toner i ørerne.


Velkommen indenfor:

Lejligheden byder velkommen via mindre entre/fordelingsgang. Herfra videre adgang til soveværelset som er stort og rummeligt. I forbindelse med soveværelset finder du lejlighedens nyrenoverede badeværelse, med ny brusekabine, gulv, vask og amatur, og som er smart opdelte fra lejlighedens nyrenoveret toilet med ny vask og amatur fra 2017, som har adgang fra fordelingsgangen. Fint toilet med væghængt toilet.

Nyt køkken fra 2017 i hvide, moderne og grebsfrie elementer med kvalitet hårde hvidevarer. Fed og rummelig stue med et lækkert lysindfald fra de store vinduer. Her er det naturligt at indrette sig med både spisestue og tv stue.

Denne lejlighed er det oplagte hjem for den unge livsnyder, der trives bedst ved at være en del af det hele, alt det som byen er, og som værdsætter super korte afstande til alle væsentlige faciliteter.


Kontakt os på 9818 8800 / 2120 0808 for en aftale om fremvisning.

Sagsnummer
AML1143
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Kontantpris
1.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.927
Varmeudgift pr. mdr.
453
Udbudstid, antal dage
44
Bolig
70
Byggeår/ombygget
1937/
Værelser/Heraf stuer
2/1
Energimærke
F

Afstande

 • Aalb. City 100 m
 • Aalb. Lufthavn 6,2 km
 • Aalb. Sygehus 2,4 km
 • Aalb. Zoo 2,4 km
 • Bager 450 m
 • Golfklub 8 km
 • Havn 1 km
 • Indendørshal 1,5 km
 • Indkøb 250 m
 • Motorvej 2,5 km
 • Restaurant 400 m
 • Skov 1 km
 • Stadion 1,5 km
 • Stranden 35 km

Området

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.
Mette Pedersen Ejendomsmægler 28 29 92 71 mp@ambolig.dk

Aalborg Havnefront

Aalborg Havnefront

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Arkitektonisk mesterværk

Arkitektonisk mesterværk

Highlights

Highlights

Musikkens hus

Musikkens hus

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordens fornemste oldtidsminder

Nordkraft

Nordkraft

Oplevelser for alle

Oplevelser for alle

Restaurant Meat

Restaurant Meat

Shopping

Shopping

Vi elsker Aalborg

Vi elsker Aalborg