Luk fuldskærm Solgt

SUPER VELBELIGGENDE OG HYGGELIGT MINDRE RÆKKEHUS I AALBORG VESTBY - TÆT VED HASSERIS!

Man kunne godt skrive et speciale eller den bog, man altid har drømt om i det lys. Og der er god plads til at invitere vennerne forbi til en lys sommeraften på terrassen. Der er også mulighed for at fordybe sig i jobbet og glæde sig til at komme hjem, eller til at tage den med ro, fordi I endelig har fået bedre tid og nu vil nyde alt det, livet har at byde på; bare ikke græsslåning hver weekend og gør-det-selv-projekter i boligen.
Her er hverdagslogistikken nem - og I behøver ikke lave andet end det, I har lyst til. ~Måske er du enestående, men der er også plads til to - og til det gode liv i byens baghave og lyset af en ny dag. Den lækre ejerbolig ligger lige der, hvor der aldrig er langt til noget som helst, men alligevel fredfyldt villavejsatmosfære i nærmeste nabolag og fuglekvidder på terrassen. Alt er nyt, velvalgt og tidssvarende, og der er tænkt funktionalitet ind i de veludnyttede kvadratmeter, så her er den skabsplads, man rent faktisk har brug for - og lyset vælder ind i alle rum. De gedigne kvalitetsmaterialer kan tåle at blive brugt, og det hele er allerede, som det helst skal være. Alt fungerer - og enhver indretningspræference kommer til sin ret i de lyse, rene og rolige linjer; her kan I indrette jer stringent og stilistisk, i et kosmos af kulører eller en kombination, der får det til at føles som et hjem. Man er heldig, hvis det er det!

Kvadratmeterne fordeler sig på et veludstyret og velindrettet køkkenalrum med inventar fra HTH, lækre hvidevarer og indbygningsspots, en hyggelig opholdsstue med udgang til terrasse, lækkert badeværelse med bruseniche og på 1. sal 2 værelser med skabsplads og godt lysindfald fra de store ruder.
Lejligheden er fra 2019 og håndværket veludført. Når man mangler mælk eller selskab, er der få minutter til mennesker og miljø i Vestbyen - og der er også muligheden for at dreje af og nyde Mølleparkens ro og fornemmelse af "lidt højere til himlen".

De rækkehusinspirerede ejerboliger ligger godt placeret - og den lille terrasse er fint afskærmet, så man ugenert kan nyde solen og hinanden, der er fine fællesarealer, hvor der er mulighed for at få græs mellem tæerne - og brugsret til parkeringsplads.

Det samme gør sig gældende for salget af boligen, og vi forudser, at der bliver flere om buddet!~
LÆS MERE

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING