Luk fuldskærm Solgt

Et frisk pust i Vejgaard

LAD OS HYLDE MANGFOLDIGHEDEN.....

..... og glæde os over, at vi ikke alle nødvendigvis behøver at være ens. Det gælder også, når det kommer til boliger. Her har vi endelig en bolig, som ikke ligner alle andre. Den stikker ud fra mængden og det er tydeligt, at her bor en familie, som tør tænke anderledes end de fleste. Her har man virkelig lyst til at se mere.

Huset er beliggende i Vejgaard, som i de seneste år er blevet et rent trækplaster for unge familier. Her er nemlig alt, hvad hjertet begærer af dagligvareforretninger, små detailbutikker og institutioner - Den korte afstand til Aalborg Centrum er med til at gøre hverdagen, for en travl familie, en smule nemmere.

For de fleste er en bolig ikke blot et sted, hvor man tilfældigvis bor, men derimod et hjem. Vi har allesammen brug for et sted, som vi kan kalde et hjem. Et sted, hvor vi kan lade skuldrene falde, så snart vi har lukket døren bag os. Der er ingen tvivl om at sælgerne af dette hus, har været meget bevidste om at skabe et sted, som var deres eget..... Og nu kan dette hjem bliver dit!

Fra entréen er der adgang til husets store opholdsrum - her er masser af plads til både spisestue og opholdsstue og lyset strømmer ind af det store hjørnevindue. Alt er renoveret i den smukkeste stil. Herfra er der adgang til endnu en stue med udgang til stor hævet træterrasse. I stueetagen er der desuden dejligt spisekøkken - også med udgang til terrasse. Her er god plads til langbordet og der er ingen tvivl om, at det er her, man opholder sig i det daglige. Det er her der bliver lavet lektier og her man får talt om dagens begivenheder. I stueetagen er der desuden fint renoveret badeværelse med brus samt stort værelse.

Underetagen er en historie for sig. Det er den flotteste ujeg længe har set. Her er indrettet 2 store værelser, bryggers, badeværelse og stort disponibelt rum. Som alle andre steder i huset, har sælgerne virkelig sat sit eget personlige præg.

Huset er placeret på grunden, så man får mest mulig have og der er derfor masser af plads til børnenes leg. Til de voksne er der anlagt flere terrasser, hvor man kan nyde sommerens lyse aftener. Huset er omkranset af både hæk og hegn, så man har virkelig mulighed for at nyde privatlivets fred.

Til huset følger stor garage.

Dette hus er svært at beskrive, for detaljegraden er helt enestående - det skal opleves ved selvsyn.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING