Luk fuldskærm Solgt

Flot rødstensvilla i skønne Vejgaard

Vejgaard er i de senere år blevet et rent trækplaster for unge familier. Her er nemlig alt hvad hjertet begærer af dagligvareforretninger, små detailbutikker og institutioner - Den korte afstand til Aalborg Centrum er med til at gøre hverdagen nemmere.


Fra fin entré er der adgang til husets opholdsrum - man har fjernet væggen mellem køkken og stue, så hele rummet fremstår lyst og lækkert. Det åbne køkken tilføjer et moderne tvist den klassiske villa. I stueetagen er der desuden fint badeværelse.


1. salen er indrettet med 2 børneværelser samt et stort åbent rum, som i dag fungerer som soveværelse. Man kan meget nemt sætte en væg op, hvis man ønsker 3 lukkede rum. Her er desuden toilet, så man ikke behøver bevæge sig ned i stueetagen, hvis "naturen kalder" om natten.


Underetagen er en historie for sig. Her har sælger gravet hele etagen ud og fået installeret gulvvarme. Alt er gennemrenoveret. Her er indrettet med 2 top moderne rum. Åbent bryggers og helt vildt lækkert badeværelse. Alt er lavet i den helt rigtige og moderne stil. Kælderen er ikke godkendt til beboelse.

Til villaen følger stor garage på ikke mindre end 50 kvm. Her er god plads til bilen samt mulighed for at indrette værksted. Så har du en pladskrævende hobby, så er der masser af muligheder i denne rummelige garage.


Skøn og nem have - her er masser af plads til leg og hygge og der er altid mulighed for at finde en plads i solen. I bunden af haven er der lavet en kæmpestor træterrasse - Her venter den næste ejer en masse skønne sommeraftener.


For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

[email protected]SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING