Luk fuldskærm Solgt

PERFEKT OG FUNKTIONEL ETPLANS FAMILIEVILLA MED UDSIGT PÅ BEDSTE PLACERING HØJT I VISSE!

Velkommen til attraktive Visse og tilmed på en placering med en af de bedste adresser i byen. Visse er en hyggelig og populær forstad til storbyen Aalborg og med sin korte afstand kun 8 km syd for Aalborg Centrum, forstår man sagtens byens evigt voksende popularitet.

Her får du det bedste af begge verdener. Kort afstand til en storby med alt hvad dertil hører samt et hyggeligt og trygt lokalsamfund, midt i skøn natur.

Her udbydes et at de yderst attraktive etplans udsigtsvillaer højt i skønne Visse. Boligen fremstår velholdt og indflytningsklar og er af nuværende ejer løbende forbedret og moderniseret med eksempelvis nyt tag og fornyelse af fuger mv.

Boligen ligger højt og med udsigt på en skøn hjørnegrund på lukket vænge. Boligens 155 m2 er så veludnyttede at du næsten mistænker at boligarealet simpelthen MÅ være større. Udover boligen byder ejendommen på fin udestue, god garage og frostfrit skur samt overdækket areal.

Grunden er spændende indrettet med det grønne på den ene side af huset med blandt andet græsplæne, der indbyder til leg og boldspil, bålsted, hyggelige bede og gamle frugttræer. På den anden side af huset er der det lækreste træterrassemiljø - SKAL OPLEVES!

Ejendommen har to indgange - en på hver side af huset. Den oprindelige hovedindgang benyttes dog i dag kun i meget begrænset omfang. Du vil naturligt ankomme til huset ved bryggersindgangen. herfra er der videre adgang til fordelingsgangen som leder til husets 3 børneværelser, soveværelse med udsigt samt både gæstetoilet og et meget stort badeværelse i hvid sanitet. Huset her et delvist åbent køkken, som er i forbindelse med alrum/spisestue, hvilket fungerer super godt. Stor og rummelig opholdsstue, hvor det er oplagt at indrette et fjerde børneværelse, hvis der er behov for det. Fra stuen udgang til en fin udestue, hvor de sene sommeraftener kan nydes i fulde drag.

Kontakt Bo Lynge på 21200808 for en fremvisning.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING