Luk fuldskærm Solgt

SE SOLNEDGANGEN OVER FJORDEN FRA SOFAEN I DENNE UNIKKE LEJLIGHED

Gennemtænkt og smagfuldt materialevalg der forener kravene til en moderne bolig med bygningens 100-årige historie. Den næsten nyopførte luksuslejlighed i Aalborg Værfts gamle maskinhal ligger placeret på byens bedste beliggenhed, hvor fjorden slår et knæk. Lyset strømmer ind, og her er en pragtfuld udsigt. Her er storbyens stemning forenet med moderne bekvemmelighed på de veldisponerede kvadratmeter i en historisk bygning.

De nuværende ejere har brugt mere end ½ mio på specialdesignet inventar, snedkerskaber, egetrægulv og ekstra plads på badeværelset, hvor der er installeret afslappende vandfaldsbruser - og det betyder, at lejligheden fremstår moderne, komfortabel og indbydende i hver en krog og kvadratmeter - liebhaveri når det er bedst.

Bygningens smukke linjer blev oprindeligt tegnet af kongelig bygningsinstruktør Einar Packness, (som også tegnede det oprindelige Svinkløv Badehotel). Med respekt for bygningens historie har Arkitema Achitects løftet maskinhallen ind i nutiden. Der er brugt de bedste materialer og originale løsninger, hvor der er tænkt på alt. Samlet set givet det denne lejlighed en eksklusiv og særlig atmosfære, hvor historie og nutid er smukt forenet.

Østre Havn er en attraktiv del af centrum, hvor der er mulighed for at nyde lyset og vandet. Lejligheden ligger i stueplan med stor terrasse og lille afskærmet have direkte ud mod fjorden. Der er masser af liv på havnen, men samtidig en anden fredfyldt stemning end helt inde i centrum. Lejligheden er for livsnydere, og uanset årstid er udsigten ud over vandet kilde til hverdagsro.
Kvadratmeterne fordeler sig på entré med praktisk skabsplads og fordelingsgang til køkken/alrum med amerikanerkøleskab, cooker, stor induktionsplade, fin skabs- og bordplads og åben forbindelse til opholdsstue med udgang til stor terrasse, vinduesparti fra gulv til loft og dobbeltdør, så terrassen i sommerhalvåret bliver en næsten integreret del af rummet. Hver eneste dag sætter man pris på den fantastiske udsigt og nærheden til vandet. Det åbne rum kombineret med loftshøjden giver en fantastisk rumfornemmelse. Lækkert badeværelse med eksklusivt materialevalg, lyst værelse med masser af skabsplads og fin hems, kontor og et lækkert soveværelse med velindrettet walk-in-closet. Alle steder hvor der er skabe i lejligheden har man udnyttet loftshøjden, så man har en masse opbevaringsplads.
Lejligheden er syd-/vestvendt, så der er sol på terrassen det meste af dagen, og I kan nyde den helt frem til solnedgang.

Lejet p-plads lige uden for lejligheden. Masser af mulighed for at nyde havnemiljøets inspirerende kultur og vandsportsmiljø.
Kort afstand til alt!


For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING