Luk fuldskærm Solgt

Stor familievilla i populære Nørhalne - ikke mindre end 5 værelser

Nørhalne er den by i Jammerbugt Kommune, som ligger nærmest Aalborg og nærmest motorvejen (kun 5 km fra motorvejstilkørsel). Byen har de seneste år oplevet en opblomstring i foreningslivet, hvilket betyder, at der er et helt unikt sammenhold i byen - et sammenhold der værnes om! Foreningerne omkring forsamlingshuset, Borgerforeningen og idrætsforeningen er ganske enkelt med til at gøre Nørhalne til et godt sted at bo. Aktiviteter som Nørhalne Cup, kunstudstillinger, petanque, ridefaciliteter samt skøn fodboldgolfbane er uden tvivl også med til at gøre Nørhalne kendt langt udenfor Jammerbugt Kommunes grænser. Byen er blevet et tilløbsstykke for unge børnefamilier - her kan børnene vokse op trygt og godt,

Man ankommer til villaen via flot flisebelagt indkørsel med plads til flere biler.

Fra lys og venlig entré er der adgang til fin børneafdeling med 3 børneværelser, badeværelse med kar og stort bryggers/bagindgang, Fra entréen er der også adgang til stor hjørnestue med god plads til både spisebord og sofagrupper - der er direkte udgang til hyggelig terrasse. Mindre men anvendeligt køkken - det vil være oplagt på sigt at åbne op ind til stuen, så man får et lækkert køkken/alrum.

Endelig en villa hvor man har mulighed for at indrette den fedeste forældreafdeling. Fra stuen er der adgang til fordelingsgang, hvor der er adgang til kontor, badeværelse og stort soveværelse med walkin og direkte udgang til terrassen. Her har man mulighed for at trække sig tilbage, mens børnene hygger og leger i den anden ende af huset.

Huset er placeret virkelig godt på grunden, så man får en stor dejlig lukket have med masser af plads, som børnene kan boltre sig på. Her er god plads til trampolin, legestativ og boldspil. I haven er der ikke kun tænkt på børnene - der er også en stor terrasse, hvor de voksne kan nyde den danske sommer og alle de grillaftener, som vi forhåbentligt går i møde.

Til huset følger desuden fin garage og mindre skur.

Der skal påregnes en del renovering af huset.

Lyder det som noget for dig? Ring allerede i dag for fremvisning til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING