Luk fuldskærm Solgt

SÆT DIG SELV I CENTRUM....

Friskbrygget kaffe og duften af tikka masala - mennesker og miljø, butikker, restauranter, kulturinstitutioner, havnebad, baggårde og byliv; lejligheden her ligger lige midt i den smeltedigel af liv og leben, som udgør Aalborg centrum, men på 1. sal, så der er alligevel uforstyrret udsigt til blå himmel og masser af lys i alle rum.

Lejligheden er moderne og velindrettet, og kvadratmeterne fordeler sig på entré og lækkert køkken/alrum og stue med kvalitetshvidevarer og flot køkkeninventar fra HTH, store vinduespartier og smukt kantede kvadratmeter, hvor der er god plads til at indrette en hverdagsretræte.

Indbygningsspots, flot trægulv, lyse, rene og rolige linjer - og flot badeværelse med væghængt toilet, flot inventar og stor bruseniche, praktisk bryggers og dejligt soveværelse, hvor der - også - er god plads.

Lejligheden er fuldstændig indflytningsklar, og er en fed ramme om studieårene, en aktiv seniortilværelse eller hverdagslivet for et par, der gerne vil bo midt i alting, men alligevel særegent fredfyldt, fordi 1.sals-placeringen betyder, at man har en fornemmelse af, at være tættere på fuglenes sang, end på gadens lyde.

Atmosfærefyldt udsigt ud mod byens tage og Budolfi Kirke - og med en fin fornemmelse af fjorden i det ikke så fjerne. Få minutters gang til havnefronten, der om sommeren er et lækkert bud på en baghave, som ikke kræver nogen form for vedligehold.

Egen parkeringsplads i gården - et ikke uvæsentlig aktiv, når man bor i centrum.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING