Luk fuldskærm

BILLIG OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED PÅ BEDSTE BELIGGENHED!


Velkommen til mondæne Borgmestervænget, som med sin beliggenhed på kanten af top populære Hasseris og med kort afstand til det absolutte Aalborg centrum velsagtens er blandt byens allermest eftertragtede adresser, når du søger lejlighed..

Her har vi fornøjelsen af at udbyde en af de få store 1-værelses ejerlejligheder som med sin størrelse på hele 44 kvm er blandt de største i klassen. Faktisk er lejligheden af en størrelse og indretning så du vil opleve den kan konkurrere med en del 2-værelses lejligheder, som vel nok koster 40-50% mere på samme adresse og i samme stand.

Jovist, køberen er nok ikke en børnefamilie og selv om du er alene eller I er et ungt par, skal boligen indrettes med både omhu og omtanke for at få hverdagen til at fungere helt optimalt, men til gengæld kan man bo super godt her for peanuts, for eksempel i hele studietiden.

Der er tale om en særdeles skøn og lys lejlighed med en rigtig fin altan med god mulighed for ophold mod Borgmestervænget og en mindre, men stadig fin altan til gårdsiden. Ejerlejligheden er del af en super velfungerende ejerforening, hvor der er styr på hver en detalje. Her betaler du tillige super lave fællesudgifter og der er ingen forestående større udgifter og renoveringsopgaver.

VELKOMMEN INDENFOR:
Du bydes velkommen i fin og rummelig entre med plads til garderobe og opbevaring. Lejligheden er desuden indrettet med en stor stue med et fantastisk lysindfald og et væld af indretningsmuligheder. Herfra udgang til den lækre, solbeskinnede altan, hvor særligt eftermiddags- og aftensolen kan nydes med et smukt kik over området og særligt Aalborg Tårnet. Stuen er af en størrelse, hvor du med nemhed får plads til både spise og opholdsstue, samt en større seng og måske endda et lille kontorareal.

Køkken med mulighed for spiseplads og udgang til mindre altan med morgen- og middagssol. Mindre og ældre, men lyst og venligt badeværelse i god størrelse med brusekabine og skabsarrangement.

Vaske og tørrerum i kælderen. Eget kælderrum. Eget cykelskur i gården. Gode parkerings muligheder lige udenfor døren.

En fantastisk veludnyttet lejlighed i et roligt område, hvor du samtidig er tæt på alt..

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne fine lejlighed..
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING