Luk fuldskærm

Fremragende klassevilla centralt i Brønderslev C. Områdets - med afstand - vildeste bolig..

Når man efterhånden har været mægler i 15 år, og har set lidt af hvert, så skal der ærligt talt en del til at overraske og imponere. Lige netop denne ejendom slog dog benene fuldstændig væk under en ellers sjældent mundlam ejendomsmægler..

Ejendommen her er et sandt mesterværk. Den imponerer stort, uanset om vi snakker arkitektur, størrelse, materialevalg eller detaljegrad, i de valgte designløsninger. Den dedikation, ambition og jernvilje, hvormed denne ejendom er opført, er nærmest uhørt i en tid, hvor der ellers klaskes det ene kønsløse typehus i gasbeton op efter det andet. Den her ejendom er så meget mere og kan noget HELT andet.

Alene det faktum, at vi her taler om en nybygget villa i et gammelt, etableret kvarter, hvor samtlige naboejendomme er ældre, renoverede huse, er i sig selv enestående. Huse af denne type forekommer, hvis overhovedet, ellers kun i nye udstykninger og kun meget sjældent, hvis nogensinde, i Brønderslev, eller byer af lignende størrelse.

Villaen er beliggende yderst centralt i det absolutte epicenter af Brønderslev C, i gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder såsom lokalt indkøb, pasningsmuligheder, offentlig transport og fritidsaktiviteter. Fra boligen er der således et fuldstændig optimalt udgangspunkt for at leve et let og moderne familieliv. Boligen byder velkommen via spændende, snoet gangsti, der leder til huset. Allerede her fornemmes, at man som gæst har noget ganske særligt i vente - en boligoplevelse af de sjældne. Ankommer man til ejendommen i bil, parkeres der let i den åbne carport, som ligger lige ved vejen, let tilbagetrukket.

Villaen ligger på en skøn grund, der indbyder til liv og leg, både for voksne og børn. Her er både lagt op til terrassehygge i bedste loungestil på den store, lækre træterrasse og der er tænkt på ungerne med indretning af udespa samt fine legearealer. Husets uderum er et kapitel for sig og dette hus fortjener virkelig at få en ny ejer, som værdsætter og benytter disse muligheder.

Indenfor rummer boligen de skønneste 324 kvm villa, du nogensinde har set. Desværre ligger det langt udenfor de tekstanslag, vi har til rådighed, at beskrive boligen fyldestgørende her. Den må du selv komme og opleve. Til gengæld garanterer vi dig, at du ikke vil blive skuffet..

Bestil din fremvisning i dag ved Bo Lynge på 21200808
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING