Luk fuldskærm Solgt

Nybygget villa fra 2020 i populært kvarter i Øster Hornum, tæt på Støvring

Nu sælges en næsten nyopført kvalitetsvilla på god beliggenhed i Øster Hornum. Der er ikke flere grunde til salg i denne udstykningen og her er derfor en oplagt mulighed for at sikre sig, at man kan komme til at bo netop her.

Fra entréen, med fin plads til sko og jakker, er der adgang til fint bryggers. I denne del af huset er der gæstebadeværelse med flot inventar fra HTH og god bruseniche samt dejligt børneværelse.

Via glasdør træder man ind i husets helt fantastiske køkken/alrum. Her er loft til kip og lyset strømmer ind fra de store vinduespartier - her er en helt fantastisk rumfornemmelse. Køkkenet er fra HTH og her er alt i hårde hvidevarer inkl. vinkøleskab. Bag en af skabslågerne gemmer der sig fint viktualierum med fin plads til opbevaring. Fra alrummet er der adgang til 2 store børneværelser.

Alrummet ligger i åben forbindelse til stor og rummelig stue med direkte udgang til dejlig overdækket terrasse, som man får stor glæde af hele sommeren igennem. Fra stuen er der indgang til stort soveværelse med eget badeværelse med brus.

Til villaen følger stor dobbelt carport med tilhørende skur.

Der er ingen tvivl om, at ejer har "grønne fingre". Det ser man straks, når man går ud i deres flot anlagte have - her er plads til alle, voksne som børn.

SIden huset er bygget er byggepriserne steget kraftigt, så det bliver svært at bygge et hus i samme kvalitet for de samme penge, som dette hus kan erhverves for.

Der er både genvex og centralstøvsuger i huset.

Alle garantier og mulighed for 5. års eftersyn overføres til ny køber.

For fremvisning kontakt allerede i dag ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING