Luk fuldskærm Solgt

Smuk og stilsikker villa på bedste beliggenhed i Aalborg

Villaen her er en af de få. Et af de huse, som næsten aldrig kommer til salg og på en af de veje, hvor mange drømmer om at bo. Huset er beliggende helt perfekt i et roligt kvarter med meget kort afstand til Aalborg Centrum. Det er nemt og bekvemt at bo her. Her er kort afstand til alle de ting, som man har brug for i hverdagen - skole, institution, indkøb og byens pulserende liv.


Villaen er renoveret i 2007, hvor der blandt andet blev lagt nyt tag på. Renovering er sket med nænsomhed og med respekt for huset oprindelig stil - det er utrolig flot og i ualmindelig god stand.


Fra entréen er der adgang til 2 smukke stuer en suite - den ene stue benyttes i dag som kontor. Lyset strømmer ind fra de store vinduer og skaber en hel speciel stemning - her kan man føles sig hjemme. Fra den ene stue er der adgang til stort køkken/alrum med direkte udgang til stor solrig træterrasse, hvor de mange sommeraftener, som vi forhåbentligt har i vente, kan nydes.


Via smuk svungen trappe er der adgang til husets 1. sal. Her er stort soveværelse med udgang til altan samt 2 gode børneværelser. Alle værelser er lyse og smukke - man har virkelig lyst til at opholde sig her. Dejligt badeværelse som er renoveret i samme smukke stil som resten af huset. Fra 1. salen er der adgang til renoveret loftrum på ca. 50kvm. med mange opbevaringsmuligheder og mulighed for at etablere hems.


Virkelig god kælder med gulvvarme. Her er bryggers, badeværelse og stort disponibelt rum.


Dejlig have med masser af plads til leg og hygge.


Jeg vil lade billederne tale for sig selv.


For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING