Luk fuldskærm Solgt

SUPER FIN OG INDFLYTNINGSKLAR MINDRE VILLA PÅ DEN SKØNNESTE GRUND MIDT I HASSERIS!


Endelig en villa i Hasseris i indflytningklar stand, der er til at betale..

Jovist, du er nok ikke den oplagte køber, hvis du er en stor børnefamilie, men for en mindre familie eller måske et par, får du her en villa til rækkehuspris,

Huset er beliggende med kort afstand til Hasseris Bymidte, hvor der findes forskellige specialforretninger, dagligvarebutikker og café - her er alt hvad du skal bruge i hverdagen. Ydermere er der gode muligheder for lange gåture ved gravhøjene på Sorthøj, i Mølleparken eller i Rotunden.

Husets indeholder 102 boligkvadratmeter og 35 kvm. kælder, som er absolut vedudnyttet og virker større end man ville forvente. Huset er spændende indrettet med niveauforskelle.

Fra entréen er der adgang til husets mindste værelse, som er oplagt til kontor eller børneværelse samt rummelig stue med flotte lyse trægulve - lyset strømmer ind fra det store vinduesparti. Via få trappetrin er der adgang til dejligt køkken/alrum med god spiseplads og direkte udgang til en af huset terrasser. På dette niveau findes også huset soveværelse samt badeværelse med brus.

I underetagen er der bryggers samt stort værelse med mange anvendelsesmuligheder (ikke godkendt til beboelse). Værelset er indrettet med lyse trægulve og stor skabsvæg.

Helt igennem fantastisk og solrig have. Her er masser af plads til udfoldelser på græsset og hygge på den store tagterrasse - her får man virkelig lyst til at være.

Endvidere super dobbelt carport med større isoleret redskabsrum bagved (frostfrit)

For fremvisning kontakt ejendomsmægler og indehaver Bo Lynge på mobil: 21 20 08 08.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING