Luk fuldskærm Solgt

SUPER TILBUD TIL DE HURTIGE - SIDSTE GRUND PÅ ELEKTRAVEJ I GUG!

Er du også på udkig efter en af de få tilbageværende grunde i skønne Gug?


Så brug weekenden på at tage en tur ud og se området omkring Elektravej - du vil ikke blive skuffet..!


Her udbyder vi - såvidt vi er bekendt - den allersidste grund til salg i udstykningen. Sidste chance for de hurtige..!


Nu har du nemlig muligheden for at købe en udsigtsgrund i Gug Alper. At bo i Gug Alper skal være som at bo i naturen. Det nye Gug Alper skal være et sted for alle, hvor naturværdier og kulturhistorien beriger hverdagen. Gug Alper består både af naturen og kulturen, hvilket gør stedet unikt, med et bølgende istidslandskab, fortidsmindet Møgelhøj og udsigt over Indkildedalen. Området ligger som en indesluttet enhed omgivet af boligbebyggelse både mod nord, syd og vest og udviklingsområder længere mod øst. Arealet er kuperet og fremstår som sydvendt skråning. Området vil blive domineret af et centralt beliggende åbent rekreativt naturareal, der skal bidrage til områdets herlighedsværdi.


Der må maksimalt opføres i alt 210 kvm. etageareal bolig, fordelt på mindst 2 etager og maksimalt 3 etager. Fodaftrykket for bebyggelse må ikke overstige 100kvm. Derudover må der max bygges samlet 35 kvm. garage/carport/udhus/overdækket areal samt to småhusbygninger på hver max 10 kvm.


Husenes udseende: Ydervægge skal fremtræde som blank mur, pudset/vandskuret facade, træ/pladebeklædning. Ydervæggene skal holdes i en kombination af jordfarver, sort og/eller hvid. Tage må kun dækkes med følgende ikke reflekterende materiale - tegl, betontagsten, tagpap, stål/metalprofiler, skifer eller zink i farverne sort eller grå. Taghældningen må højst være 35g.Der henvises i øvrigt til lokalplan 08-065 for yderligere krav til husets udseende.


Designvejledning: Der er som supplement til lokalplanen udarbejdet en designvejledning, som består af en generel del og en egentlig bygherrevejledning. Den generelle del beskriver de visioner, der ligger til grund for den nye bydel og giver et overblik over områdets strukturering. Byggeherrevejledningen omhandler bebyggelsens karakter, beplantningen, belysningen og udformningen af terrænet på de enkelte grunde.


Der er betalt tilslutning til el, vand, kloak og varme. Køber skal selv betale de nødvendige stikledninger på grunden samt sokkelgennemføring efter de på etableringstidspunktet gældende takster.


Har I spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte Aalborg Mægleren, Indehaver Bo Lynge på mobil 2120 0808.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING