Luk fuldskærm Solgt

ATTRAKTIVT BELIGGENDE OG PRISBILLIG FAMILIEVILLA I SKØNNE OG IDYLLISKE SÆBY!

Stilig funkisvilla til yderst rimelige penge i det centrale Sæby.

Ejendommen sælges som dødsbo og køber må påregne omfattende istandsættelse og renovering for minimum 2-300.000 kr.

Man kan selv cykle, hvis man skal til fodbold - og der er masser af god grund til at gå på opdagelse - og hyggelige aftenture i nabolaget. Her dufter af nyslået græs på de fleste sommerdage, og har I lyst falder man i snak hen over hækken. Beliggenheden er helt rigtig - og prisen er ualmindelig god. Drømmen om hus og have er inden for rækkevidde, for den unikke villa udbydes til en helt ualmindelig god pris. I bor tæt på det meste og de fleste; Sæby centrum, dagligvarebutikker, uddannelsesinstitutioner, skole og skønne Sæby havn - og så er kvarteret hyggeligt og familievenligt, så der er næsten altid nogen hjemme, som kan lege.

Huset er lyst og tidssvarende - varmt og indbydende, og de gedigne kvadratmeter fordeler sig på lys entré, værelse med walk-in og badeværelse, køkken, to store stuer i forbindelse med tilbygget udestue med brændeovn, lækkert lysindfald og udgang til solrig terrasse. I kælderen får man hele fem disponible rum, hvor et af dem er bryggers med udgang til trappe. Derudover direkte adgang til integreret garage.
Haven er omkranset og ugeneret men samtidig hyggelig med fin orangeri og overdækning. Her er der rig mulighed for uforstyrret leg, hygge og afslapning i solen.

En dejlig og velindrettet bolig til en lille børnefamilie, der gerne vil bo hyggeligt, bynært og hverdagsvenligt. Masser af plads til dagligdag og familiehygge i et hus, hvor det hele kan tåle at blive brugt. Man skal forvente en større renovering med mulighed for at sætte sit eget præg.

Kontakt Indehaver Bo Lynge på 21200808 for en aftale om fremvisning
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING