Luk fuldskærm Solgt

HUS OG HAVE I CENTRUM - moderne og hyggeligt

Lækkert lille hus med veldisponerede kvadratmeter og skønne detaljer. Beliggenheden er ideel for... de fleste, i virkeligheden, for der er ikke langt til noget eller noget, men masser af privatliv på den solrige og hyggelige grund.

Bydelen har det hele; små fine caféer, brune bodegaer, lækker take away, masser af indkøbsmuligheder, offentlig transport, skole, pasningsordninger - og så bor man et dedikeret stenkast fra rekreative områder og i absolut hverdagsvenlig afstand af motorvejstilkørsel. Man bor på mange måder i centrum.~

Huset er lyst og tidssvarende - og kvadratmeterne fordeler sig på entré med praktisk skabsplads, et dejligt køkken og en hyggelig og lys stue med masser af indretningsmuligheder, fint bryggers med plads til hverdagsrod og vasketøj, lækkert badeværelse og to fine værelser, hvor der faktisk er plads til at indrette sig - uanset alder. Alt i huset er lyst og indbydende; der er god harmoni i materialevalg og inventar, så det er nemt at indrette sig uanset personlige præferencer.

Huset er bygget på en solbeskinnet plet, så alle rum er fyldt med årstidslys - og det klæder atmosfæren, som er varm og hjemlig. Haven er overskuelig og velanlagt, og den overdækkede terrasse er som skabt til lange lyse sommeraftener, godt selskab og med mellemrum en stille stund i eget selskab. Fin plæneplads til leg, hvis der er brug for det - og ellers er der mulighed for at nyde livet og hinanden uforstyrret - og uden det kræver den store indsats; hus og have er nemt at vedligeholde. Fin opbevaringsplads i udhus.

Et sundt hus - veludført~håndværk, som er løbende vedligeholdt. Indlytningsklar!
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING