Luk fuldskærm Solgt

Erhvervsejendom til mindre erhverv med moderne bolig

Der bor i omegnen af 3000 mennesker i Storvorde, og de allerfleste af dem er virkelig flinke folk. Det er derfor, det er så nemt at flytte til byen - og blive en del af egnens fine fællesskab og fritidsliv, der i høj grad er centreret omkring sport. Der er næsten altid nogen, der spiller fodbold på en af boldbanerne, kører BMX eller tager et slag tennis i solnedgangen. Byen er veludviklet og aktiv - og har man brug for mere, er der kun 10 minutters kørsel til Aalborg.


I et attraktivt erhvervsområde finder du en erhvervsbygning på hele 370 m². Bygningen fordeler sig på to store haller, kontor, tekøkken og bad og rummer et utal af muligheder for mindre erhverv. Jf. lokalplan 50.06.86 skal der drives erhverv som lettere industri-, håndværks- og værkstedsvirksomhed samt mindre lagervirksomhed i bygningen.


Til erhvervsbygningen hører en skøn bolig. Boligens kvadratmeter fordeler sig på et lækkert køkkenalrum med kvalitetshvidevarer og masser af skabsplads, en lys og hyggelig opholdsstue med indbygget pejs og flot plankegulv, praktisk bryggers, flot badeværelse og et lyst og hyggeligt værelse.På 1. sal fin repos med indretningsmulighed, badeværelse med spabad og to lækre værelser - det ene med walk-in-closet og udgang til solrig svalegang, hvor aftensolen og udsigten kan nydes uforstyrret.Alt fremstår lækkert, velvalgt og velholdt. Man kan flytte direkte ind - de fleste vil hurtigt føle sig hjemme, og man er heldig, hvis man bor her!


Ejendommen ligger fredfyldt og naturskønt, men i cykleafstand af skole, pasningsordning og handelsliv, og så er boligen et moderne og lækkert hjem, som I kan flytte direkte ind i.


Nem grund - primært udlagt som plæne. Solrig terrasse og hyggelig og præsentabel gårdsplads med fine parkeringsforhold.~


Kontakt ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING