Luk fuldskærm Solgt

LÆKKER BOLIG TIL BØRN OG VOKSNE - familievenlig beliggenhed

Legekammeraterne er allerede flyttet ind - og det hyggelige rækkehuskvarter er på mange måder sin egen lille bydel, hvor der er masser af plads til et trygt og frit børneliv. I bor centralt med cykelafstand til… alt!
Skole, sportsfaciliteter, centrum, storcenteret og masser af indkøbsmuligheder, og der er selvfølgelig offentlig transport og fine stisystemer i allernærmeste nabolag.

Boligen er velindrettet og tidssvarende - og niveauforskydningen, de vandskurede vægge og lyset, som fylder alle husets rum, er med til at give kant og atmosfære, så selv om der på mange måder er tale om klassiske dyder, så er der alligevel mulighed for at indrette sig, så det hele bliver "lidt ud over det sædvanlige".

Kvadratmeterne er veldisponerede - og i øvrigt godt udnyttet - og fordeler sig på en entré med skabs- og garderobeplads, et fint lille køkken, hvor der er god skabsplads og tidløst inventar, lækkert badeværelse, tre lyse og rummelige værelser - det ene med udgang til en lille solrig altan, og i underetagen lækker opholdsstue med trægulv- og loft udgang til stor, solrig terrasse - og masser af plads til at indrette sig både komfortabelt og smukt. Boligen er opført i 2001 - og der er passet rigtig godt på det hele lige siden.

Uforstyrret og sydvendt lille have, hvor der fint bliver plads til at nyde sommeren og hinandens selskab. Løb og leg finder for det meste sted på fællesarealerne - og fordelene er ikke til at overse; der skal I ikke slå græsset!
Hyggeligt lille gårdhavemiljø på husets forside, så der altid er mulighed for at finde sol eller skygge. Fremstår noget nær vedligeholdelsesfrit. Fint lille udhus til opbevaring. En skøn bolig til en børnefamilie, der gerne vil bo smukt og centralt, men også ukompliceret og med mulighed for, at børnene frit kan færdes i nærområdet.
LÆS MERE

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING