Luk fuldskærm Solgt

UDE GODT, MEN HJEMME ALLERBEDST…

Det er svært ikke at falde en lille smule i staver over udsigten her; og den særlige fornemmelse af uspoleret natur og et lysindfald, man har lyst til at indrette sig i, underbygger den fine fornemmelse af at have fundet hjem. Fra næsten hele huset er der udsigt til skov, sø og Rebild Bakker.

Det er derhjemme, vi skal restituere og finde ro, så det gælder om at vælge bolig med omhu. Der skal være plads til alt det, der er vigtigt for jer. Måske kan I godt li' at være flere, der laver mad sammen - og måske drømmer I om, at blive bedre til at tage jer tid til at nyde øjeblikket?

Gravlev er en mindre landsby som ligger tæt på både Støvring og Skørping. Her er skøn natur og et fantastisk sammenhold. De åbne vidder ud mod dalen, skoven og søen indbyder til friluftsliv og leg.

Huset her passer til en børnefamilie - og til alt det, der heldigvis hører med, men også til dem hvor børnene er flyttet hjemmefra. ~Kvadratmeterne fordeler sig på en god entré, et veludstyret køkken/alrum med lækkert inventar, kvalitetshvidevarer, god skabs- og bordplads og en atmosfære, der indbyder til langsom morgenkaffe og hygge over aftensmaden.

Husets dejlige opholdsstue har store vinduespartier og masser af indretningsmuligheder, højt til (akustik)loftet og fantastisk udsigt. Lyst værelse - måske hjemmekontor - soveværelse med godt walk-in-closet og eget toilet. Fordelingsgang til værelsesafdeling med bryggers, hvor hverdagens mere trivielle gøremål kan stuves lidt behændigt af vejen, lækkert badeværelse med væghængt toilet og flot inventar - og to rummelige og lyse værelser, hvor der er god plads til at indrette sig uanset alder.

Gedigen kvalitet - æstetisk indbydende overalt - Alt er nyt og lækkert. Solrig og åben have med lækre terrasser.

Hyggelig gårdsplads - og fra alle verdenshjørner uforstyrret udsigt ud over naturskønt landskab.

Dobbeltgarage med flere anvendelsesmuligheder - ikke BBR-registreret værelse over garage, som måske kan bruges til hobbyrum eller lignende.

Til huset hører en stor grund på hele 10.718 kvm, så har man hest, er der rig mulighed for græsning.

En enestående bolig, som ligger flot i et naturrigt landskab; og alligevel tæt på alt det, I har brug for i hverdagen. ~

For fremvisning kontakt Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING