Luk fuldskærm Solgt

YDERST VELBELIGGENDE ETPLANS VILLA I GL. HASSERIS!

Her har du muligheden for at erhverve en af de meget eftertragtede etplansvillaer på Gregers Nørgårds Vej.

Måske synes du, at de fine gamle skabslåger er et fund - og måske har I blik for de charmerende detaljer, som er tidstypiske for huset - og et fund, hvis man er til den slags. Huset har stået sin prøve over tid, og det fremstår "godt brugt"; altid med omtanke og løbende vedligeholdt. Det ligger perfekt for de fleste.

Hasseris er en hyggelig og fredelig bydel, hvor der er masser af plads til at være børnefamilie, og hvor det er nemt at være det, fordi der er kort afstand til... alt! I kan cykle til bycentrum på 10 minutter, I er hurtigt ved vandet eller i skoven, og så er der velfungerende skole, pasningsordninger, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter i nærmeste nabolag.

Husets kvadratmeter er godt disponeret og fordeler sig på entré med fin garderobeplads - og en lys fordelingsgang til toilet, køkken, spise- og opholdsstue med fine indretningsmuligheder, en ret fin og rummelig havestue, hvor I kan nyde sommeren~lidt ud over det sædvanlige, himmelblåt badeværelse med kar, bryggers med masser af plads til hverdagens mere trivielle gøremål - og tre gode værelser - to med masser af skabsplads.

Godt lysindfald i alle rum - og huset er også et gedigent fundament for en måske løbende og langsom modernisering. Haven har sit eget vildt fantastiske liv - og den kræver ikke megen opmærksomhed; hvis I har lyst, kan I roligt læne jer tilbage og nyde sommeren på terrassen.

Fin garage med integreret udhus og fin opbevaringsplads. Dejligt kvarter, hvor der bor mennesker i alle aldre og masser af potentielle legekammerater

Kontakt Indehaver Bo Lynge på 21200808 for en aftale om fremvisning
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING