Luk fuldskærm Solgt

BADET I LYS - lækker bolig ved skov og strand

Lyset er helt afgørende for vores velbefindende - og her i huset er alle rum fyldt med årstidslys.

Den omkringliggende natur er en del af boligens særlige atmosfære, og der er højt til himlen - og til loftet!

Spændende arkitektur, velvalgte kvalitetsmaterialer og et "nærmeste nabolag", som byder på både skov, strand og hverdagsvenligt byliv med afslappende fristedsfornemmelse.

Husets kvadratmeter fordeler sig på en lys og indbydende entré, et lækkert - veludstyret og velindrettet - køkkenalrum, som bliver til stue i hele husets længde, men tilpas "kantet og kroget", så det er nemt og spændende at indrette rummet.

Fordelingsgang (med skabsplads) til lyst og hyggeligt soveværelse, lækkert badeværelse med kar, to børneværelser med hems - et ret sikkert hit i alle aldre, og i husets anden ende et velindrettet bryggers med god plads til både vasketøj og hverdagsrod. Masser af skabsplads - og god bordplads og vask. Loft i kip og store vinduespartier, så stuen er badet i sol, når den er fremme, smukt trægulv, æstetik og kvalitet sublimt fusioneret og harmonisk afstemt i alle rum, og samtidig veludført håndværk, så huset også kan tåle at blive levet og leget i af både børn og voksne.

Huset ligger uforstyrret - og omgivet af den hyggeligste have med store terrasseområder, som er delvist overdækket, plæneplads til leg og minimalt behov for vedligehold, men centralt, så der er mulighed for at cykle i skole og slentre rundt i byens særlige atmosfære, og så er skov og børnevenlig badestrand en ikke uvæsentlig hverdagsluksus, som følger vederlagsfrit med i handlen.

Integreret carport. Flot og præsentabel ejendom - også i det ydre. Velanlagt forhave. Hyggeligt og familievenligt kvarter, hvor der bor folk i alle aldre - og rigtig mange potentielle legekammerater. God offentlig transport fra byen. 30 minutters kørsel til Aalborg.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING