Luk fuldskærm Solgt

GENIAL LEJLIGHED Moderne, nyt og lige til at flytte ind i - Stor altan påsættes

Centralt i Nordjyllands Hovedstad, Aalborg, ligger den moderne 4-værelses lejlighed, der udnytter pladsen helt eminent. I lejlighedens master bedroom vælder lyset ind på de lyse materialer og giver liv til værelset.
Soveværelset suppleres af et luksuriøst walk-in closet så, når I skal afsted til middagsselskabet, bliver udvælgelsen af sko, kjoler, slips og jakkesæt til en leg. Vælger I derimod selv at være
værter, når familie eller venner banker på døren, har I rig plads til at byde dem indenfor på: Den hyggelige stue og det moderne køkken byder op til nydelsen af god vin og lækker mad med plads til alle.
Er en af gæsterne blevet en tand for træt og har brug for en seng, så har lejligheden heldigvis et ekstra værelse, der nemt kan benyttes som gæsteværelse. Har I derimod brug for et hyggeligt
børneværelse eller et moderne hjemmekontor, er der rig mulighed for at bruge værelset lige efter jeres ønske.

Det lækre køkken er designet strømlinet, knivskarpt og har glimrende, nye faciliteter, så aftenens kok nemt kan lade knivene snitte og panderne flyve.
Lejlighedens gennemtænkte indretning tillader plads til vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens praktik nærmest løser sig selv. Det flotte badeværelse med lysende spejl og brusekabine har rustikke fliser i rå detaljer.
Med lejligheden tilhører et pulterrum med plads til lidt af hvert og lidt ekstra.

Det er i ejerforeningen besluttet at der skal opsættes altaner på ejendommen. Udgiften hertil vil være ca. 89.000kr. pr. lejligheden som afholdes af køber. Man kan også vælge at indgå i et fælleslån via ejerforeningen.

Skulle en søndag uden planer dukke op i kalenderen, kan I nemt trække udenfor og nyde, at den idylliske Sohngårdsholmparken kun ligger en kort gåtur fra dørtrinnet.
I området finder i ligeledes indkøbsmuligheder, restauranter, folkeskole, boldbaner og transportmuligheder - og skulle der være andet, så ligger Aalborg centrum inden for gåafstand.
Lejligheden er lækker, lys og lige til at flytte ind i - velkommen til!
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING