Luk fuldskærm Solgt

Familievilla med plads til både dine, mine og vores.....

Det kan været svært at finde den rigtige villa, hvis man af den ene eller anden årsag har behov for meget plads. Der findes ikke mange huse med den rigtige indretning, men jeg kan glæde dig med, at denne villa har det hele - både stor stue og mange værelser. Kan man ønske sig mere?

Huset er beliggende med kort afstand til alle de herligheder Støvring kan tilbyde, det være sig både skole, indkøb og nærbane. Støvring er en by i udvikling - et sted hvor man har lyst til at bosætte sig. Eftersom jeg er opvokset i Støvring, kan jeg uden at blinke give byen mine varmeste anbefalinger.

Villaen, jeg tager jer igennem denne gang, er løbende renoveret og er derfor lige til at flytte ind i. Med beskidte støvler og skoletasker er det rart med et funktionelt bryggers. Her er pladsen udnyttet til fulde og der er godt med skabe. Generelt er her bare god plads. Fra bryggerset er der adgang til husets skønne køkken. Ønsker man det, er der fin plads til en god spiseplads. Sælger har grundet de mange kvadratmeter i huset indrettet sig anderledes. Køkkenet er lyst og pænt og igen er pladsen udnyttet optimalt. Fra køkkenet er der adgang til, hvad der i dag bruges til kontor/multirum - hvor lyset strømmer ind fra karnappen. Stor vinkelstue med brændeovn og plads til både spiseafdeling og sofagruppe. Her er plads til den store familie og masser af gulvplads, som de små kan boltre sig på - direkte udgang til overdækket terrasse.
I stueetagen findes desuden toilet.

Fra multirummet er der trappe op til husets 1. sal som indeholder 5 gode værelser samt husets badeværelse. Fra 2 af værelserne er der adgang til stor altan med skøn udsigt over byen. Alle værelserne på 1. salen er nyrenoveret, så de fremstår lyse og~ moderne.

Når man ser billederne igennem fornemmer man hurtigt, at det er et utrolig lyst hus. Her har man virkelig lyst til at opholde sig.

I huset her er der ikke kun tænkt på, at børnene skal have det godt. I huset er der indrettet en god kælder som er perfekt til værksted eller "mandehule". Til huset følger desuden garage.

Haven er nem at holde og med god plads til børnenes leg og hyggelige aftener på terrassen.

Til sidst vil jeg lige nævne, at huset har en meget flot tilstandsrapport.

Lyder det som noget for dig, så ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING