Luk fuldskærm Solgt

Arkitektonisk spændende og perfekt beliggende udsigtsvilla

På toppen af Hasseris ligger dette pragteksemplar af en villa.

Allerede på vej op ad bakken tænker man, at der må være en helt enestående udsigt - og ganske rigtigt - det er der. Det er virkelig et besøg værd. Man kan se udover både fjord og by - det er faktisk ganske fantastisk.

Huset er beliggende i et af de mest eksklusive område i Aalborg, det være sig både på grund af den fantastiske udsigt og på grund af nærheden til Mølleparken, som ligger få minutters gang herfra - et virkelig naturskønt område, som indbyder til lange gåture. Fra området er der kort afstand til alt - indkøb, skole og daginstitutioner.

Huset ligger på en skrånende grund og man har derfor en virkelig spændende indretning med forskellige niveauer.

Fra entréen er der trappe op til repos og direkte videre adgang til resten af huset.

Huset er indrettet med lækkert køkken med hyggelig spiseplads i karnappen, hvorfor der er direkte udgang til flot ugeneret terrasse. Køkkenet ligger i direkte forbindelse med skøn spisestue/stue med indbygget pejs - her er et helt fantastisk lys fra det store vinduesparti.
Fra spisestuen er der trappe op til den store stue, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over Aalborg og Limfjorden. Her er god plads til at indrette den helt perfekte stue. Her fra er der opgang til en stor hems med tilhørende altan - også herfra er udsigten enestående. Fra stuen er der udgang til stor solrig terrasse, hvor de skønne sommeraftener og et køligt glas vin kan nydes.

På den anden side af entréen finder man dejligt gæstebadeværelse med brus samt stort soveværelse med tilhørende badeværelse - selv herfra er der unik udsigt. I badeværelse er der både kar og brus. Fra soveværelset er der udgang til terrasse.

Endnu et stort værelse med stor hems - det er det perfekte børneværelse uanset om man er lille eller stor - En hems har alle dage været børnenes favorit.

I huset er der desuden en stor kælder, som indeholder virkelig stort bryggers, gildesal/aktivitetsrum, vinrum samt et disponibelt rum.

Til villaen hører carport med skur samt dejlig have i forskudte plan.

For fremvisning ring til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING