Luk fuldskærm NYHED

SPÆNDENDE BLANDET EJENDOM MED BÅDE BOLIG OG ERHVERV UNDER SAMME TAG!

På en af de bedste adresser i det centrale Hasseris finder du denne spændende blandede ejendom som rummer både erhverv i form af butik/kontor lejemål på 120 kvm i stueplan samt bolig i form af 92 kvm lejlighed på 1. sal. Der er desuden en fin kælder til opbevaring mv på 90 kvm. Til ejendommen hører endvidere fin garage. Udenfor butikken henligger kommunalt parkeringsareal - helt oplagt til kundeparkering.

Ejendommen ligger yderst centralt i Hasseris og har en facadestærk profil mod travle Hasserisvej.

Ejendommen overtages fri for lejemål pr. 30. september 2023. Der kan muligvis forhandles om tidligere overtagelse, hvis der er ønske herom.

For køber er der et hav af anvendelsesmuligheder. Der kan være mulighed for omdannelse til ren boligejendom (kræver ansøgning og godkendelse bed offentlige myndigheder) enten som tofamiliesejendom eller en reel villa. Der kan indrettes kombineret bolig og erhverv for køber og endelig kan der være tale om en investeringscase for en investor der vil udleje henholdsvis erhvervs- og boligdelen til to forskellige lejere.

Til ejendommen hører 57 kvm garage samt brugsret til tilstødende 6 stk parkeringspladser umiddelbart foran ejendommen. (kommunalt ejede P-pladser med tidsbegrænset parkering).

Kontakt Bo Lynge på 2120 0808 for fremvisning af denne spændende og unikke ejendom.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING