Luk fuldskærm Solgt

MODERNE BOLIG - uforstyrret have og fantastisk beliggenhed

Velkommen til 232 kvalitets etagemeter

Man bliver hængende i det køkken - også selvom man er teenager med en foretrukket præference for eget eller vennernes selskab, for det er hyggeligt. Der er plads - og det lækre inventar og den fornuftige indretning, betyder, at man sagtens kan lave mad i flok - eller udfolde sig gastronomisk, imens resten af familien læser lektier, besvarer mails eller småsnakker ved spisebordet. Det er ikke et uvæsentligt rum, for i en travl hverdag, giver det mening, at der er plads til at indrette sig, så samværet i familien har gode betingelser; og vi mødes om måltiderne. Huset her er smukt moderniseret, velindrettet og funktionelt, og kvadratmeterne fordeler sig i øvrigt på en lys og indbydende entré, køkkenalrum og opholdsstue med brændeovn til efterårs- og vinterhygge, god plads til at indrette sig og udgang til terrasse, lækkert badeværelse med hjørnekar, lille disponibelt rum med pulterkammerpotentiale og to gode værelser. ~

Der er gulvvarme i stueplan, og æstetik og kvalitet er smukt forenet i alle rum - og i tidløst inventar, som de fleste hurtigt vil føle sig hjemme i. Klædeligt lysindfald på begge etager. Praktisk bryggers med god skabsplads, badeværelse, aktivitetsrum og fine disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.
Haven er godt afskærmet og uforstyrret, selvom I bor centralt i et hyggeligt kvarter med folk i alle aldre - og en hel masse potentielle legekammerater, terrassen er sydvest-vendt, og det betyder, at der er sol fra kl. 10.00 om formiddagen og når I vender hjem efter job og skole, så sommerens måltider kan indtages uforstyrret i aftensol. Der er masser af liv og muligheder i bydelen, man kan cykle eller slentre til skole, fritidsinteresser, indkøb og offentlig transport - og der er ikke mere end 10 minutter til Aalborg centrum. I bor i nærheden af det meste lige her - og alligevel midt i en, også, naturskøn fornemmelse og atmosfære, som giver plads til hverdags-ro og mulighed for leg og løbeture i rekreative områder. Jordforbindelsen er en del af nærmeste nabolag!

Bestil fremvisning allerede i dag på 40276010.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING