Luk fuldskærm Solgt

ATTRAKTIVT BELIGGENDE ETPLANS VILLA I GENNEM MODERNISERET STAND I GODTHÅB


Villadrømmen lever i bedste velgående her på Hellevej i Godthåb, nær Aalborg forstaden Svenstrup.

Køberen af denne smukke ejendom får i sandhed det bedste fra begge verdener. Nærhed til den pulserende storby Aalborg med alt hvad dermed følger af kultur, gastronomi, oplevelser, shopping og bymæssig puls. Men også fred og ro, landlig idyl, skøn natur og et stærkt lokalsamfund med et godt naboskab og særdeles trygge rammer for ungerne at vokse op i.

Ejendommen nærmest skriger på en større børnefamilie som næste ejer - akkurat det som nuværende ejer også faldt for. VIllaen er af nuværende ejer nænsomt restaureret og fremstår derfor i absolut moderne og helt indflytningsklar stand. Her skal du kun male og så ellers flytte ind.. Samtidig er der fuldstændig ro omkring den fremtidige boligøkonomi, idet sælger har taget alle de store udgifter på huset samt det hårde slid med en omfattende renovering fra A-Z

Huset ligger på den skønneste grund på knap 1100 kvm og har en fantastisk have og lækre terrasser, der indbyder til leg, hygge og lange sommeraftener med grillhygge for store og små.

Huset byder velkommen via fin entre og brygger i et, hvilket fungerer super godt. Herfra er der adgang til godt, lyst børneværelse på 10-11 kvm. Endvidere adgang til det store køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Disse rum er husets hjerte og naturlige samlingspunkt for hele familien. Her vil familien tilbringe alle de vågne timer, når man da ikke lige opholder sig udenfor i den skønne have. Den åbne og moderne indretning i disse rum indbyder til alskens samvær, hvad enten det er omkring udfoldelser i køkkenet, en god film, lektielæsning eller et godt spil. Her er der også masser af plads til at invitere gæster, så frygt ej, hvis familien er stor og kræver plads omkring juletid og fødselsdage.

Fra stuen er der adgang til yderligere to store og gode børneværelser samt super fint og moderne badeværelse/gæstetoilet.

Til forældrene er der en hel afdeling for dem selv. Her er dejligt soveværelse, walk-in-closet og lækkert og luksuriøst badeværelse.

Til huset hører flere opbevarings- og redskabsskure samt både garage og carport.

VIllaen har alt den moderne og kræsne køber kan ønske sig - kom selv og se..

Kontakt sagens mægler, Bo Lynge på 2120 0808
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


Bo Lynge

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING