Luk fuldskærm Solgt

TIL DET MESTE OG DE FLESTE - drømmen om hus og have

Man kan selv cykle, hvis man skal til fodbold - og der er masser af god grund til at gå på opdagelse - og hyggelige aftenture i nabolaget. Her dufter af nyslået græs på de fleste sommerdage, og har I lyst falder man i snak hen over hækken. Beliggenheden er helt rigtig - og prisen er ualmindelig god. Drømmen om hus og have er inden for rækkevidde,
for den velholdte villa udbydes til en helt ualmindelig god pris. I bor tæt på det meste og de fleste; City Syd, offentlig transport, uddannelsesinstitutioner, skole og dagligvarebutikker - og så er kvarteret hyggeligt og familievenligt, så der er næsten altid nogen hjemme, som kan lege.

Huset er lyst og tidssvarende - varmt og indbydende, og de gedigne kvadratmeter fordeler sig på lys entré, toilet, køkkenalrum, spise- og opholdsstue med brændeovn, lækkert lysindfald og udgang til solrig terrasse. Hyggelig havestue og på 1. sal repos, badeværelse og tre værelser - det ene med masser af skabsplads og hyggelige lille altan. I lys og anvendelig underetage; badeværelse og fem disponible rum med mange fine anvendelsesmuligheder. Trægulv, masser af naturligt lysindfald, tidløst inventar og god indretningsplads i de store reelle rum. Uforstyrret og hyggelig have med lækkert terrasseområde og fin plæneplads til leg og hygge i solen. Garage med integreret udhus.

En dejlig og velindrettet bolig til en lille børnefamilie, der gerne vil bo hyggeligt, bynært og hverdagsvenligt. Masser af plads til dagligdag og familiehygge i et hus, hvor det hele kan tåle at blive brugt.

Kontakt Indehaver Bo Lynge for en aftale om fremvisning på 2120 0808
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING