Luk fuldskærm Solgt

Fantastisk villa på central beliggenhed i Støvring - tilbagetrukket fra vejen

Velkommen til Støvring centrum og til en villa som glæder sig til, at en ny familie flytter ind og skaber nye minder.

Huset er beliggende i byens hjerte med kort afstand til indkøb, skole og fritidsaktiviteter. Her kan ens børn vokse op i trygge rammer og spille bold og hygge sig i haven uden at være nervøse for forbipasserende biler. Husets adresse er på Hobrovej, men det ligger langt tilbagetrukket fra vejen på lille stikvej oppe bagved flere andre boliger.

Støvring er efterhånden blevet en stor by, som i de sidste år har gennemgået en rivende udvikling og unge familier strømmer til. Dette ikke er så mærkeligt, for Støvring har alt, hvad en ung familie drømmer om. Her er adskillige daglivareforretninger, tøjforrretninger, Matas og eget apotek. Her er ikke mindre end 2 store skole og et gymnasium.

Man ankommer til villaen i stort og åbent bryggers med masser af både skabs- og bordplads. Herfra er der adgang til en kæmpe køkken/alrum, hvor der virkelig er plads til den store familie. Det bliver her, familien samles om både stort og småt. Køkkenet er ældre, men i fin stand og valgt i en stil, som er meget nutidig. Fra alrummet er der adgang til dejlig morgenterrasse.

Via smukke franske døre er der adgang til husets stue. Stuen er stor og mangler man et værelse, er der rig mulighed for at sætte en væg op og lave et ekstra værelse. Fra stuen er der ikke mindre end 2 udgange til dejlig solrig terrasse.

Fra alrummet er der adgang til forældreafdeling med stor skabsvæg og eget badeværelse.
I huset findes også børneafdeling med 2 gode værelser og eget badeværelse.

Til huset følger dejlig lukket have med flere solrige terrasser - her er god plads til at børnene kan boltre sig mens forældrene nyder et koldt glas på terrassen.

Til huset følger også stor garage.

Jeg glæder mig meget til at fremvise denne bolig, så ring allerede i dag for fremvisning til Mai Hallberg Møllerpå mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING