Luk fuldskærm Solgt

På en af de bedste adresser og med en fantastisk udsigt ligger dette stilfulde rækkehus

Allerede når man ankommer til området bliver blikket draget mod de smukke rækkehuse, som med deres nytænkende arkitektur adskiller sig fra alt andet rækkehusbyggeri i byen. Eksklusiviteten er højsædet og det ser man allerede ved første øjekast.


Området er kendt for sit unikke stisystem, som kan bringe unge som ældre sikkert frem til deres destination. Skole, børnehave, gymnasium og sportshal ligger alle i umiddelbar nærhed af boligerne og kan alle nås uden at skulle krydse vejen. Holder man af naturen vil en tur rundt om Mastrup Søerne være en oplagt mulighed, alternativ kan man efter en kort køretur nyde Rold skov og alle de muligheder den byder på.


Man ankommer til boligen her via rolig " villavej" og her er masser af muligheder for hygge og snak over hækken.


Boligen entreres via stort bryggers, hvor der er både god bord- og skabsplads. Man dvæler dog ikke for meget, når man står i bryggerset, for man bliver straks draget af den udsigt, som man ser igennem stuen. En af de vigtigste ting, som arkitekten har lagt vægt på er udsigt, som på den ene eller anden måde går igen hele boligen igennem.


Sælger har spenderet mere end kr. 300.000 ekstra i sin bolig, set i forhold til standardmodellen, og det kommer tydeligt til udtryk. Super lækkert køkken fra Invita med smuk køkkenø. Lyset strømmer ind fra 2 sider, så her er altid skønt at være.


Fra køkkenet kan man igennem stuen se den helt fantastiske udsigt - ja faktisk kan man nyde udsigten fra den solrige flisebelagte terrasse, da man kan se hele vejen igennem boligen og udover byen. Dette skyldes, at der både er glasværn ved indvendig trappe og glasværn ved udsigtsterrassen fra stuen.


Husets stue er hyggelig og intim og man kan i de kolde måneder nyde varmen fra den indbyggede gaspejs. I stueetagen findes desuden dejligt soveværelse skabe og udgang til altan samt lækkert badeværelse med.


Via flot trappe til underetagen er der adgang til husets værelsesafdeling. Her er 2 store værelser samt mindre kontor/walkin. Fra alle værelser er der direkte udgang til terrasse. I underetagen findes der også flot badeværelse i samme rene stil som det andet.


Til bolig medfølger carport og skur.


Der er masser af mulighed for udeliv på en af husets mange terrasser.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING