Luk fuldskærm

STILREN OG SOLRIG EJENDOM I HASSERIS

På en grøn bakketop i det herlige Hasseris blomstrer kirsebærtræet i haven, der omkranser den moderne og stilrene villa. Ejendommen er tegnet med en levende streg, udført i solide materialer og skabt med en stærk sans for lækkert lys og skiftende niveauer, der giver jer et spændende, elegant og interagerende hjemsted for hele familien.

Villaen er placeret i bydelen Hasseris, der, udover at ligge tæt på Aalborg Centrum og Limfjorden, har sit eget charmerende og indbydende lokalliv. Her får I kort til både byliv, gode shoppingmuligheder, nære naturparker at svinge løbeskoene i, skoler og gymnasium.

I det funktionelle og fabelagtige hjem er der plads til hele familien og god mulighed for at etablere kontor, trænings eller hobbyrum på de fem forskellige værelser, hvoraf et desuden er med walk-in-closet. Villaens to etager er åbnet godt op, således at både sollys og udsigt mærkes til fulde, særligt i første etages udsigtsstue, hvis brede hjørnevinduer i harmoni med velvalgte trælameller skaber et romantisk og roligt hjørne at vende hjem til og slappe af i. Heroppe finder I også altanens friske luft og udsigten, soveværelser samt det ene af de to lækre badeværelser. Trappen forbinder etagerne i et væld af sollys, der dominerer den imponerende hall i stueetagen. Her er indrettet med loftspots i det store og veludstyrede køkken/alrum, der glider sammen med spisestuen og åbner op til bryggerset. Stueetagen er særligt god til at forbinde jer med den dejlige have og det fede terrasseareal, der flugter strategisk langs villaens solsider. Læg jer til rette her i sollyset, der luner lidt ekstra på bakketoppen i Hasseris, hvor livet i villaen leves med maner i fortræffelige omgivelser.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING