Luk fuldskærm Solgt

Perfekt beliggende mindre villa

Med en beliggenhed godt 2 km fra centrum og en førstesal med tre gode, regulære værelser er dette hus det oplagte køb for jer, der gerne vil bo centralt, men på rolig lukket villavej. Huset er optimalt i forhold til alle væsentlige parametre for særligt førstegangskøbere, det unge par eller den lille familie.
Med sin yderst centrale beliggenhed på kanten af Vejgaard og med få minutters gang til det nye spændende byområde ved den gamle eternitfabrik, som med hastige skridt er ved at omdannes til byens nye, hippe boligområde, får du her det optimale udgangspunkt for at skabe en velfungerende hverdag for dig og din familie. Alle hverdagens fornødenheder og aktiviteter nås let og ubesværet. Der er kort afstand til Aalborg C. På Vejgaard Torv har du let adgang til specialindkøb i alle afskygninger, og på Eternitten handler du prisbilligt i Netto. Kun kort afstand til offentlig transport, skole, pasningsmuligheder, fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud. Indenfor kort afstand er der ligeledes adgang til motorvej i både nord- og sydgående retning.
Ejendommen ligger roligt i lukket villaområde uden nævneværdig trafik og støj på en dejlig men overskuelig grund på cirka 600 kvm. Her er en hyggelig have med mange charmerende kroge og en god terrasse. Desuden en fin åben carport på 30 kvm. samt stort udhus.
Huset entreres fra haven, hvor man bydes velkommen indenfor i en hyggelig åben entre med skabe og adgang til huset flotte badeværelse. Sælger har renoveret hele underetagen og ændret i ruminddelingen. Stort åbent køkken/alrum i åben forbindelse med stuen - man har udnyttet hver en kvadratmeter optimalt og man har virkelig fået skabt et hyggeligt rum - direkte udgang til hyggelig solrig terrasse.
1. salen indeholder 3 virkelig gode værelser.
I huset er desuden en mindre kælder, som benyttes til opbevaring og vaskerum.
For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING