Luk fuldskærm Solgt

FLOT LEJLIGHED I ÆSTETISK EJENDOM MED FLOTTE OG MODERNE DETALJER - BELIGGENDE I IDYLISK NYBYGGERKVARTER!

Man kunne godt skrive et speciale eller den bog, man altid har drømt om i det lys. Og der er god plads til at invitere vennerne forbi til en lys sommeraften på tagterrassen. Der er også mulighed for at fordybe sig i jobbet og glæde sig til at komme hjem, eller til at tage den med ro, fordi I endelig har fået bedre tid og nu vil nyde alt det, livet har at byde på; bare ikke græsslåning hver weekend og gør-det-selv-projekter i boligen.
Her er hverdagslogistikken nem - og I behøver ikke lave andet end det, I har lyst til. Måske er du enestående, men der er også plads til to eller flere - og til det gode liv og lyset af en ny dag. Den lækre ejerbolig ligger lige der, hvor du får en fredfyldt villavejsatmosfære i nærmeste nabolag og fuglekvidder på den store funktionelle tagterrasse. Samtidig er der aldrig langt til noget som helst, som en moderne familie har brug for. Alt er nyt, velvalgt og tidssvarende, og der er tænkt funktionalitet ind i de veludnyttede kvadratmeter, så her er den skabsplads, man rent faktisk har brug for - og lyset vælder ind i alle rum.
De gedigne kvalitetsmaterialer kan tåle at blive brugt, og det hele er allerede, som det helst skal være. Alt fungerer - og enhver indretningspræference kommer til sin ret i de lyse, rene og rolige linjer; her kan I indrette jer stringent og stilistisk, i et kosmos af kulører eller en kombination, der får det til at føles som et hjem. Man er heldig, hvis det er det!

Kvadratmeterne fordeler sig på et veludstyret og velindrettet køkkenalrum med inventar fra HTH, lækre hvidevarer og indbygningsspots, en bred fordelingsgang som giver adgang til lejlighedens 3 værelser, samt et lækkert badeværelse med bruseniche. Fra lejlighedens soveværelse er der yderligere adgang til lejlighedens andet badeværelse, og for enden af fordelingsgangen findes trappen op til den uimodståelig tagterasse, som byder på masser af plads til hygge med gode venner.

Lejligheden er fra 2018 og håndværket veludført. Beliggenheden er noget for sig selv - med rig rig mulighed for at benytte de omkringliggende naturskønne områder.

Denne helt unikke og fantastiske lejlighed ligger godt placeret - og den store tagterrasse er fint afskærmet, så man ugenert kan nyde solen og hinanden, der er fine fællesarealer, hvor der er mulighed for at få græs mellem tæerne - og brugsret til parkeringsplads.

Det samme gør sig gældende for salget af boligen, og vi forudser, at der bliver flere om buddet!
LÆS MERE

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING