Luk fuldskærm

SKØN OG VELDISPONERET ETPLANSVILLA PÅ BEDSTE PLACERING I SKØNNE SDR. TRANDERS!

Velkommen til en fremragende villa i det yderst eftertragtede Gistrup, hvor Universitetet og det nye supersygehus driver området fremad med høj hast. Her udbyder vi tilmed en nybygget villa højt placeret på områdets vel nok bedste villavej, Kiplings Alle, hvor der ligger et hav af lækre og moderne boliger i et højt kvalitetsniveau.

På en lille forhøjning i det populære Gistrup, lidt udenfor Aalborg, står det stilfulde og skarpe hus i grågule sisteron fra Egernsund. Plænen er pæn og velholdt, ligesom hele den anlagte have, der omslutter grunden som en herlig helhed. Med kort til Aalborg centrum, skole, motorvejsnet og den lokale golfklub kan I ikke placeres meget bedre, lysere og lækrere.

Det imponerende hus er skabt i solide, moderne materialer, som giver mindst mulig vedligehold og som giver jer et hjem, der emmer af overskud og velvære. Parker i den store, indbyggede carport, som også rummer udhuset og som med skydedøren i carport kan gøre terrassen helt privat og lukke af for blæst. Bliv budt velkommen hjem i den praktiske entre med bryggers-funktion. Husets 2 badeværelser er flotte og frit opdelte - det ene ligger i dejlig forlængelse af det store soveværelse, som med sin gode garderobeplads og brede vinduer skaber en perfekt ro og smukt lys. Huset rummer et ekstra værelse, der nemt kan opdeles til 2 værelser eller kan ommoduleres til værksted, kontor eller børneværelse - alt efter jeres nuværende og skiftende behov. De brede stuevinduer bidrager til denne følelse af frihed og fleksibilitet, som gennemstrømmer husets streg, skygge og stemning.

Stilen holdes stringent og sirligt ved den rustikke væg i samme grågule mursten, der både rummer moderne biopejs og opdeler stuen og køkken-alrummet. Og det står knivskarpt til i det veludstyrede køkken, hvor loftspots og en flot køkkenø i massivt egetræ hjælper overskueligheden godt på vej. Huset er indrettet med maksimal god akustik i alle rum.

Langs det brede stuerum strækker sig en sydvendt terrasse i et mix af eksklusiv rådhusbelægning med portugisiske granitsten og Brasiliansk teak. Udearealet her er skabt som en naturlig sommer-forlængelse af stuen og køkkenet, hvor I kan holde et brag af en housewarming og sammen med alle jeres kære nyde husets herlige helhed - og lidt grillmad.

Kontakt Indehaver Bo Lynge på 2120 0808 for en aftale om fremvisning af denne perle..
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING