Luk fuldskærm Solgt

Moderne bolig med alletiders kvaliteter og en skøn udsigt

Lækkert område, lækkert kvarter og virkelig lækker bolig, som er indrettet både æstetisk og funktionel i forhold til en moderne børnefamilies behov. Der er masser af legekammerater i absolut nærmeste nabolag, og der er mulighed for et trygt og frit børneliv på tværs af alder og gaden, der er ikke langt til skole og fritidsinteresser og så er der plads til hverdagen.

Altså, man kan sagtens lade legen brede sig til et hjørne af stuen, ignorere bunken af vasketøj og lukke døren bag sig til bryggerset, samles i stuen for at nyde hinanden og en fredfyldt aften eller være flere, der hygger sig med madlavningen, imens resten af flokken dækker op til familie og venner; der er plads. Alt kan tåle at blive flittigt brugt!

Kvadratmeterne fordeler sig på entré og fordelingsgang med god garderobe- og skabsplads og adgang til velindrettet bryggers med direkte adgang til og fra garage, flot badeværelse, multirum eller ekstra værelse med en fin mulighed for at indrette et fælles aktivitets- og legerum, hvor der er plads til at leve og lege, køkkenalrum med lækre hvidevarer, masser af skabs- og bordplads og samme lækre lys som i resten af huset, praktisk viktualierum, en hyggelig stue, tre rummelige værelser og via fordelingsgang afgang til soveværelse og et lækkert badeværelse med kar.

Harmonisk afstemte kvalitetsmaterialer i hele huset og naturligt lysindfald prioriteret i alle rum. Huset er æstetisk i særklasse, men det, der er allermest særligt, er kombinationen af funktionalitet og æstetik, fordi huset er skabt til en børnefamilie og deres hverdag; man må godt være her. Gulvene kan sagtens tåle, at man leger på dem, og det hele er indrettet, så man fint kan balancere drømmen om at bo smukt og hyggeligt med alt det, der heldigvis også hører familielivet til; de næsten altid forbløffende store mængder lege- og overtøj, der har for vane at hobe sig op rundt omkring, er en integreret del af husets hygge (og huset har masser af skabsplads, så det hurtigt kan stuves af vejen ved behov). Her er plads til det hele.

Nem have, solrig og overskuelig. Lækker terrasse med højbede, så I nemt og bekvemt dyrker lidt køkkenhave. (Natur)skøn udsigt fra terrassen.

Stor garage og bred indkørsel med p-plads.~

For fremvisning kontakt ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING