Luk fuldskærm

EN DRØM AF ET HUS - i skønne Brovst

Der er masser af liv i hovedgaden - og alt hvad man behøver er inden for rækkevidde. Næsten alle kender næsten alle, og man bliver hurtigt en del af byens uforpligtende fællesskab, som tilflyttere hilses - meget - velkommen i.

Brovst er en aktiv, levende og hyggelig by med storbymanerer og pendlervenlig afstand til Aalborg og Aabybro. Her kan man roligt indrette sig i en dagligdag, der giver mulighed for et trygt og frit børneliv, fede oplevelser i naturen og en ukompliceret hverdagslogistik, fordi man kan cykle til alting. Byens har et godt fritids- og foreningsliv, masser af handels- og indkøbsmuligheder, og så er der plads til, at man selv kan være medinitiativtager og få ting til at ske.

Huset, som ligger centralt, men fredeligt, placeret i byen, er lyst og moderne, og I kan ubesværet flytte direkte ind og indrette jer på nogle veldisponerede kvadratmeter, som fordeler sig på entré og fordelingsgang med masser af garderobeplads og adgang til flot toilet og badeværelse, velindrettet køkken med gode hvidevarer, hyggelig spise- og opholdsstue med udgang til lækker terrasse, som er delvist overdækket, og et stor, lyst og lækkert soveværelse med walk-in-closet.~I lys underetage, som er delvist godkendt til beboelse og som fremstår i boligstandard, tre fine værelser, lækkert badeværelse, bryggers og et par mindre viktualie- og opbevaringsrum.

Tidssvarende og velvalgte kvalitetsmaterialer. Huset har en lys og indbydende atmosfære; de fleste vil hurtigt føle sig hjemme. Klædeligt lysindfald i alle rum - også underetagen, der i øvrigt fungerer optimalt i forhold til teenagebørn, som drømmer om mere privatliv. Overskuelig og hyggelig have, der ikke kræver megen vedligehold. Solrig træterrasse. Garage.~

... og nå ja, så var det jo i Brovst i begyndelsen af 60'erne, at den nationalt berømmede Drømmekage første gang blev anerkendt af den store offentlighed. Drømmekage fra Brovst har et bysbarn som ophavskvinde, og det er da en sød historie, der sagtens kan udlægges som en undskyldning for at fejre nøgleoverdragelsen med~kage. Vi gi'r.~
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

[email protected]


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING