Luk fuldskærm Solgt

MODERNE, LYS OG LÆKKER EJERLEJLIGHED

Flyt ind på 2. sal ved Kridtsløjfen, hvor livets lykke slår krøller af ren begejstring over den skønne treværelses-lejligheds skarpe snit og smukke hjørner. Med beliggenhed tæt på Aalborg Centrum og i et attraktivt udviklingsområde får I et hjem, som, med god grund, er eftertragtet.

Et fænomenalt lysindfald vælter ind ad de smarte hjørnevinduer, der giver jer en garanti for et velbelyst og levende hjem til jeres lille familie. Solstrålerne strømmer smukt og ubesværet på tværs af lejlighedens stue og køkken/alrum, der desuden er oplyst af spots, der giver jer klar og præcis madlavning i det veludstyrede køkken. Mix en Aperol Spritz på den velplacerede køkken-ø og inviter din bedste ven til altanhygge med snakke om gamle dage, mens I bliver badet i den smukke aftensol, der blidt beklæder den nordvøst-vendte altan.

På de to værelser er der trygt og rummeligt, perfekt til børneværelse, legeværelse, kontor og soveværelse - alt efter jeres behov og udvikling i livet. Lejligheden er generelt en god og solid ramme om den lille families liv; med det gode lys og det materielle fundament fuldstændigt i orden på de veludnyttede kvadratmetre, er I dækket rigtig godt ind. Den moderne status og den praktiske elevator hjælper hverdagen nemmere på glid, så I bedre kan bruge tiden på at nyde hinanden og det personlige rum. Tag et afslappende brusebad på det simple og elegante badeværelse, hvor tankerne kan forsvinde i tågen af damp og duft. Mød familien med fornyet energi og mærk, hvordan lejligheden hjælper jer med at leve livet lidt lettere og lækkert.

Der er til lejligheden tilknyttet en brugsret til fast parkeringsplads.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING