Luk fuldskærm

Fantastisk beliggende villla på toppen af Vejgaard

Det første jeg tænkte, da jeg ankom til denne skønne villa, var ordentlighed. Villaens fremtræden bærer tydeligt præg af, at sælgerne har passet godt på deres hjem og den sirligt anlagte indkørsel byder velkommen til Kristinevej 5.

Villaen er beliggende "på toppen" af Vejgaard og ligger helt ugenert for enden af blind villavej. Vejgaard er en bydel, som har været igennem en rivende udvikling - Unge familier valfarter hertil - og det forstår man godt. Her er alt, hvad man som familie har brug for af indkøb, skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter - det er nemt at være både barn og voksen her.

Via hyggelig forgang er der adgang til husets store hjørnestue. Her er godt med plads og lyset strømmer ind fra de mange vinduer. Her er direkte udgang til hyggelig overdækket terrasse. Lukket og lyst køkken med masser af skabe og mindre spiseplads. Her er mulighed for at åbne op til stuen, hvis man på sigt ønsker et køkken/alrum. Fra køkkenet er der adgang til baggang/mindre bryggers. I stueplan er der desuden et virkelig flot og renoveret badeværelse med smukke klinker, flot skabsarrangement, væghængt toilet og bruseniche. Fra entréen er der adgang til husets 1. sal, som rummer 2 gode børneværelser med flot udsigt over byen, stort soveværelse, pulterrum samt stort badeværelse med både spa, indbygget bruseniche og væghængt toilet.

I haven er der god plads til hygge på terrassen og i de sene aftentimer hvor duggen falder, kan man trække ind under den overdækkede terrasse. I haven er der en stor plæne, så børnene kan boltre sig med leg både sommer og vinter. Da man bor for enden af en lukket vej er der masser af privatliv på grunden.

Til huset følger desuden garage samt 2 udhuse.

Et hus hvor familiens børn er vokset op og fløjet fra reden, børnebørn er kommet til og sælgerne er klar til at overdrage deres hjem til en ny ung familie, som kan skabe deres egne minder om en barndom, hvor man er vokset op i trygge rammer. For der er ingen tvivl om, at det er der mulighed for her.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING