Luk fuldskærm Solgt

BARNDOMMENS GADE - moderne villa til alletiders familie

Barndommens gade er badet i lyset fra en sommeraften, man aldrig glemmer - og hvis den har en lyd, er det børn der leger. Der dufter af græs, som lige er blevet slået - og man kan roligt være sig selv. Der er plads… Lige her er haven allerede det eventyr, vi drømmer om; små solkroge, en solrige terrasse med masser af plads til gæster og grillhygge og plæneplads, så børnene kan lege sig til røde kinder.

Her er fredeligt - og I er tæt på vandet og den fristedsfornemmelse, egnen er præget af. Her er der hverdagsvenlig jordforbindelse, for selv om I er omgivet af naturskønne oplevelser, så er Sæby et aktivt lille landsbymiljø, hvor idyllen føles bynær. Huset er lækkert og ligner en million; men koster mindre, end man tror. Her får man (virkelig) meget for pengene, og I kan flytte direkte ind i en gennemrestaureret bolig, hvor alt er indrettet til en moderne børnefamilies behov. Gedigne og velvalgte kvalitetsmaterialer, tidløs æstetik, masser af skabsplads og et lysindfald, der klæder atmosfære. Kvadratmeterne er godt disponeret, så man i husets ene ende nyder hinandens selskab og i den anden kan indrette sig på hver sit værelse. Og der er god plads til det hele. Kvadratmeterne fordeler sig på lys entré og fordelingsgang til moderne køkkenalrum med lækre hvidevarer og god skabs- og bordplads, opholdsstue med lyst
trægulv og udgang til den hyggelige terrasse, bryggers med masser af praktisk skabs- og opbevaringsplads, flot, lyst badeværelse og tre dejlige værelser - alle med skabsplads.

Kvadratmeterne er optimalt udnyttet; her er ingen spildplads, og det er nemt at indrette sig i de lyse og reelle rum. Pak ud og føl jer hjemme - huset er klar. Haven er hyggelig og uforstyrret, og vejen er børnevenlig og fyldt med gode naboer, hverdags-ro og legekammerater. Der er altid nogen, der kan lege - og der er er altid et landskab, man kan gå på opdagelse i.

Stor garage og bred indkørsel. Et virkelig dejligt og ukompliceret hus, hvor I kan bo og leve med overskud til alt det, der egentlig betyder noget; hinanden.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING