Luk fuldskærm Solgt

PERFEKT FAMILIEVILLA FOR BØRNEFAMILIEN OG TILMED TIL RÆKKEHUSPRIS!

Her er en helt særligt bolig, som vi har glædet til at kunne introducere til markedet.

Du får nemlig her en stor og lækker samt gennem renoveret familie villa med alt hvad du kan ønske dig og alt det til kun godt 2,5 mio. kr.

I den hyggelige udkant af det pulserende shopping mekka i Aalborg City Syd ligger denne skønne bolig idyllisk i landsbylignende omgivelser i Drastrup, tæt ved Frejlev. Du bor her med naturen lige i din baghave men samtidig utrolig tæt på alle former for indkøb i City Syd. Området er kendetegnet ved en høj koncentration af børnefamilier og samtidig får du her rigtig meget hus for pengene.

Ejendommen her er en klassisk halvandet plans villa med nymalet, pudset facade og nyere sort betontegltag som sikrer er både moderne og smukt stil og arkitektur. Du vil bestemt blive glad, når du kommer hjem og parkerer bilen i indkørslen efter en lang arbejdsdag. Huset ligger på en solbeskinnet, lækker grund som virkelig indbyder til afslapning, leg og her har du optimale betingelser for at oplade batterierne. Her er både anlagt kæmpe hævet træterrasse areal med indretning i forskellige nicher med plads til både spiseplads og liggestole, der er eksklusivt udespa for hele familien og sidste skud på stammen er det spritnye og enormt hyggelige orangeri - Det er høj høj klasse. Grunden rummer tillige rigeligt med plads til boldspil og leg på den store plæne. I haven opholder du sig i solen hele dagen og komplet ugeneret og privat fra både vej og naboer.

Huset byder velkommen via en lækker entre med epoxy gulv og rustikke, beklædte lamelvægge i røget egetræs finer stave. Herfra adgang til det hyggelige og lyse køkken i hvide grebsfri elementer, som emmer at atmosfære og som bare indbyder til alskens kulinariske udfoldelser - LÆKKERT!

Huset har desuden et fantastisk todelt stuemiljø, helt optimalt indrettet med funktionsopdelt spisestue og opholdsstue, som giver en perfekt mulighed for at dele familien op, hvis ikke alle synes filmen er lige god. På stueplan er der envidere et nyt og moderne, mindre badeværelse med elegante løsninger omkring vask samt med klinker og gulvvarme samt fin bruseniche.

Via smuk svungen trappe ledes du til husets 1. sal som udover et endog meget stort soveværelse indeholder et lille og stort børneværelse.

Dette hus er i særklasse det bedste køb i området i prisniveauet omkring 2,5 mio kr.

Bestil fremvisning i dag på 21200808!
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING