Luk fuldskærm NYHED

Smuk og klassisk villa i hyggelige Øster Hornum

Velkommen til Øster Hornum....

Øster Hornum er landsby med storbymanerer. Byens forenings- og fritidsliv er aktivt og alsidigt, skolen er velfungerende - og man kan~selv cykle, der er ikke langt til indkøb, sportsfaciliteter, offentlig transport, pasningsordninger og en medborger med kaffe på kanden,~og så er der masser af potentielle legekammerater i absolut nærmeste nabolag og en fornemmelse af lidt højere til himlen.~

Man bydes velkommen i hyggelig entré med masser af skabsplads og ledes videre ind stor og rummelig forstue med adgang til husets opholdsstue. Her er god plads til den store sofa og smuk udsigt udover søen, som ligger som nabo til huset.

Flot nyere køkken med plads til det helt store langbord. Køkkenet er indrettet med køkkenø og masser af skabe. Køkkenet er holdt i den landlige stil som passer perfekt til huset. Via mellemgang, med udgang til hævet træterrasse, er der adgang til stort badeværelse med brus samt stort soveværelse med walkin.

I stueetagen findes desuden stort værelse/kontor med adgang til flot renoveret badeværelse (oplagt til dem, som har klinik hjemme).

Fra forstuen er der ligeledes adgang til husets 1. sal med stort repos, som er oplagt til fællesrum for huset yngste beboer samt 3 store værelser.

Til huset følger stor kælder med masser af plads til opbevaring og værksted.

Grunden er helt fantastisk med mulighed for leg og hygge.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING