Luk fuldskærm

Velkommen til "Bakken" - Fantastisk landejendom med mulighed for juletræsproduktion og egen jagt

Velkommen til "Bakken".

Drømmer du om at bo på landet med masser af luft omkring dig, men stadig tæt på byen, så er der en oplagt mulighed her - En helt fantastisk ejendom med ca. 6,5 ha jord kan nu blive din.

Flot renoveret stuehus som er lige til at flytte ind i. Alt er velholdt og i den helt rigtige stil.

Fra rummelig entre er der adgang til stort og lækkert køkken/alrum med en helt fantastisk udsigt over åbne marker. Her er masser af plads til det helt store langbord eller kombineret spise-/dagligdagsstue samt direkte udgang til gården. I stueetagen er der desuden skøn opholdsstue med udgang til solrig terrasse, stort badeværelse med både brus og kar, bryggers, baggang og stort værelse.

1. salen er en historie for sig - her er virkelig god plads og ikke mindre end 4 store værelser, hvoraf de 3 værelser har walkin. I det sidste værelse er der et kæmpe indbygget skab - det er så stort, at der kan laves en lille hyggelig hule - alle børn vil elske det. Lækkert badeværelse med flot skabsarrangement, væghængt toilet, bruseniche samt udsigt over fjorden. Fra alle rum er der en skøn udsigt over området

Til ejendommen følger dobbelt garage med tilhørende skur samt stor driftsbygning på 162 kvm med et utal af anvendelsesmuligheder. Her er masser af plads og kun fantasien sætter grænser.

Hvert år sælger ejerne ud af de mange smukke juletræer, der er på ejendommen. Det er blevet et tilløbsstykke i området og folk kommer fra nær og fjern for at finde det helt rigtige juletræ. Der er rig mulighed for at køber af ejendommen kan føre traditionen videre. Her er gode indtjeningsmuligheder. Det er op til køber, om man ønsker at føre produktionen videre. Evt. mulighed for jagt. Ejendommen er også en ideel som hesteejendom.

Ejendommen er svær at beskrive, så den kommer helt til sin ret, så jeg vil lade billederne tale for sig selv.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING