Luk fuldskærm Solgt

VELHOLDT HUS OG HYGGELIG HAVE - lækker bolig til børnefamilien

Den røde herskabsejendom befinder sig i et populært villakvarter i Gug på toppen af Nordmark, et roligt boligområde med gode indkøbsmuligheder lige i nærheden. Den nærliggende Østerådalen med søer og grønne parkområder er en fornøjelse at besøge. Dejligt nabolag - masser af legekammerater og cykelafstand til bydelens velfungerende folkeskole. Masser af indkøbsmuligheder, fritids- og sportsfaciliteter, offentlig transport og kort afstand til centrum af Aalborg.

Alle tiders atmosfære - den, der leves ind i hver en krog og kvadratmeter over tid, og samtidig moderne materialer og lækre løsninger, som får det hele til at føles som et tidssvarende og ukompliceret hjem, hvor der er plads til hverdag og vasketøj, familiehygge, middage med vennerne, legekammerater og livet i al almindelighed...

De fleste vil gerne bo smukt, men i en børnefamilie må det helst ikke være på bekostningen af praktikken, for alle der er forældre ved, at med barnlig glæde følger LEGO og leg i stuen. Huset her er indrettet, så der er plads til det hele. Alter velvalgt og harmonisk afstemt, men æstetikken er smukt forenet med funktionalitet, så det hele kan samtidig tåle at blive brugt af både børn og voksne. Fantastisk udsigt over Aalborg og smukke solnedgange.

De lyse og veldisponerede kvadratmeter fordeler sig på entré og fordelingsgang til køkken/alrum med lækkert køkkeninventar, kvalitetshvidevarer, masser af skabsplads, smukt sildebensparket og med udgang til terrasse. Lys og hyggelig opholdsstue med lækkert lys, sildebensparket og smukke gamle døre. Tre værelser, badeværelse og på 1. sal stort repos med indretningsmulighed, badeværelse og to rummelige værelser - det ene med hyggelig altan og walk-in-closet.

Bryggers, badeværelse, toilet og fem disponible rum med mange fine anvendelsesmuligheder i lys underetage, som fremstår i virkelig god stand. Her kan der nemt indrettes teenage-retræte, aktivitetsrum, bibliotek og hobbyværksted.

Denne pragtejendom har kun haft 4 ejere siden den blev opført i 1945, alle ejere har passet utrolig godt på ejendommen og den fremstår derfor meget velholdt. Hyggelig have, som er absolut uforstyrret. Fine terrasseområder, små solkroge, træer og buske - og plads til at etablere små hyggelige uderum, hvor I kan nyde sommeren og hinanden. God garage.


Bydelen har en naturskøn og fredfyldt "baghave", så der er gode forudsætninger for at spænde løbeskoene og koble af i ro og mag.


For fremvisning kontakt Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING