Luk fuldskærm Solgt

Højt beliggende villa med lækkert terrassemiljø i Hasseris. Velegnet til liberalt erhverv

Denne højtbeliggende villa rummer alt, hvad en moderne børnefamilie kan drømme om - og mere til. Fred og ro på en stille vej, og alligevel tæt på alt: Lukket stisystem til Stolpedalskolen, skov med løbe- og mountainbike-stier, klatrepark, Zoo, Mølleparken, atletikstadion og KFUM's baner. Hasseris Bymidtes butikstorv dækker hverdagens behov og ellers er der få minutter til centrum eller City Syd.

Boligen er især kendetegnet ved en gennemtænkt indretning, et helt unikt lysindfald samt et godt samspil mellem inde og ude. Hertil kommer vue'et over Limfjorden samt den lukkede have, hvor bøgehække og masser af stedsegrønt skaber hyggelige rum, hvor man allerede i det tidligere forår kan finde sol og læ.

Fra en stor entre med ovenlys kommer man til spisestuen, som udgør husets knudepunkt og er forbundet med køkkenet og med den store delvist overdækkede træterrasse mod syd, der videre er forbundet med en 30m2 stor syd-/vestvendt tagterrasse. Begge terrasser med elektrisk markise. Det rummelige, praktisk indrettede parallelkøkken har hyggelig spisekrog med ovenlys, kig til forhaven og den dejligste morgen- og formiddagssol fra det store østvendte vindue. Stuen er en vinkelstue med udgang til terrassen, og her spiller lyset igen en særlig rolle. Fra spisestuen fører en mellemgang videre til husets to store værelser - begge med udsigt over LImfjorden - samt forældresoveværelset. Det rummelige forældresoveværelse har en lang skabsvæg og eget badeværelse med to håndvaske, bruseniche, badekar, håndklædetørrer og nedfaldsskakt til vasketøj. For enden af skabsgangen sender solen sine morgenhilsner gennem glasdøren med den franske altan.

Ud over overetagens 162m2 får man 162m2 højloftet (220-25cm) underetage, som en naturlig fortsættelse af boligen. En centralt placeret, bred dobbeltsvingstrappe forbinder husets to plan. Et 50m2 stort og lyst multirum med glasdør og vinduer mod haven har utallige anvendelsesmuligheder. Stor velfungerende ABC-brændeovn med muret skorsten. I tilknytning hertil et disponibelt rum på 12 m2. Underetagen rummer desuden et stort kontor, badeværelse, gæsteværelse, køkken/bryggers med vaskesøjle fra Miele samt værksted. Fra underetagen er der direkte adgang til en velisoleret, opvarmet dobbeltgarage med to helt nye fjernstyrede elporte. Garagen er opyst af LED-armaturer og har både vindue og dør til haven.

Haven med et par frugttræer er nem at passe og grøn året rundt, I hjørnet af baghaven, afgrænset af en bøgehæk: en lille, overskuelig køkkenhave. Bag lågen et stort grønt område med stisystemer, hvor børn trygt kan lege. På østsiden af huset er en solrig lukket gård, hvor det er skønt at opholde sig hele dagen.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING