Luk fuldskærm

Et pragteksemplar af en villa i populære Vejgaard

Så skete det endelig - det mange har ventet på og søgt efter i langt tid - en villa på denne beliggenhed er kommet til salg - Det sker nemlig ikke så tit.

Her er en enestående chance for at komme til at bo i en stor flot villa midt i byen.

Villaen er beliggende meget centralt i Vejgaard og har derfor kort afstand til alle bydelens fornødenheder. Her er masser af indkøb, både dagligvareforretninger og specialforretninger. Her er kort afstand til skolen, så børnene i en tidlig alder selv kan gå til og fra skole. Her bor man et sted, hvor dagligdagen bliver nem.

Villaen er gennemrenoveret i sælgers ejertid og fremstår derfor i meget fin stand.

Fra herskabelig entré er der adgang til 1. salen via flot svungen trappe og de fleste rum i stueetagen. Virkelig lækkert og stort køkken med alt i hårde hvidevarer. Her han man virkelig mulighed for at udforske sine kulinariske evner. Flot spisestue med store vinduespartier og direkte udgang til terrasse. Stuen er med sine smukke paneler og flotte stuklofter en historie for sig. Lyset strømmer ind fra de store vinduer og man har mulighed for at gå direkte ud på hævet træterrasse. Stueetagen rummer desuden gæstetoilet samt stort bryggers med nedgang til kælder.

Husets 1. sal består af smukke lyse rum - Stort soveværelse med smukke vinduer og flot udsigt over byen, 2 store børneværelser og et stort badeværelse med flot hvidt møblement med 2 vaske. Her er både gulvvarme, badekar og stor bruseniche.

Da kælderen er renoveret i 2013/2014, er den i virkelig fin stand. Her er masser af plads med ikke mindre end 5 disponible rum og et badeværelse (ikke godkendt til beboelse). Her er virkelig plads til at selv den store familie kan udfolde sig.

Sælger har i 2014 etableret trappe til husets 2. sal med henblik på at lave nyt soveværelse og kontor og har i den forbindelse etableret ny gulvkonstruktion. Forskalling og gipsplader ligger klar til færdiggørelse af projektet, hvis køber ønsker at færdiggøre det. Her er mulighed for mange ekstra kvadratmeter.

Sælger har fået etableret centralstøvsuger i huset med stik på alle 4 etager.

Haven er indrettet med flere hyggelige terrasser, så der altid er mulighed for at sidde i solen. Her er store bøgehække, som sikrer privatlivet. Her er masser af plads til børnenes leg.

Her kan man leve sit bedste liv - og når alt kommer til alt, så er det vel det, som livet handler om.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING