Luk fuldskærm Solgt

FANTASTISK LEJLIGHED MED HELE 2 STORE TAGTERRASSER

Hvis du er tiltrukket af bylivet men samtidig har behov for mulighed for at komme ud, så er den perfekte lejlighed her. Lejligheden har 2 store tagterrasser med direkte adgang fra boligen. Her er masser af plads til havemøbler, liggestole og krukker - her kan man skabe sin helt egen oase….

Lejligheden entreres direkte fra elevatoren, hvor man går ind i rummelig entré. Til venstre fra entréen har sælger indrettet et stort åbent kontor med direkte adgang til den ene tagterrasse. Det er her, man tilbringer de solrige morgener. I denne ende af lejligheden er der stort soveværelse med tilhørende badeværelse, stort værelse, gæstebadeværelse og som noget helt specielt er der indrettet et bryggers - en ting som de fleste mangler, når man flytter fra hus til lejlighed - det fine ved denne lejlighed er, at man ikke behøver give afkald på noget - her er alt!

I den anden ende af boligen finder man husets opholdsrum samt godt værelse. Køkken/alrummet er indrettet i åben forbindelse med stue - her er masser af lys fra de store vinduespartier og der er ikke mindre end 2 udgange til den store tagterrasse. Alt er lyst og lækkert - her kan man flytte lige ind.

Lejligheden er i meget fin stand - det er tydeligt at se, at sælger har passet godt på den.

Der er mulighed for tilkøb af brugsret til parkeringsplads i parkeringskælderen. Til lejligheden følger godt kælderrum.

Lejligheden er beliggende i den "nye" del af byen, som har været i rivende udvikling i de seneste år. Her er alt hvad hjertet begærer og afstanden til midtbyen er kort.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING